IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Badkamer ontwerpen

Ligt de badkamer er al een tijdje in en heeft u weer zin in iets nieuws? Of staat u op het punt van de sleutel ontvangen vanwege een verhuizing naar een nieuwe woning maar de badkamer in dat huis bevalt u niet? Dan kunt u een badkamerontwerp vorm geven als de basis voor het laten plaatsen van een nieuwe badkamer. U hebt waarschijnlijk al een hele mooie badkamer in gedachte, maar deze moet uiteindelijk ook nog op papier zo mooi verschijnen in de vorm van voor uw badkamer passend 3D ontwerp en dan graag in een betaalbare uitvoering. Wilt u een mooi vrijstaand bad, een schitterende inloopdouche of dat badkamermeubel in een lange uitvoering van wand tot wand? Welke kleur gaan de tegels krijgen en hoe zullen de wastafels er uit komen te zien? Deze vragen komen allemaal opzetten als u een badkamer gaat ontwerpen. Wat is belangrijk bij het ontwerpen van uw badkamer?

Afmetingen van de badkamer

Als eerste moet u natuurlijk weten hoe groot uw badkamer is. Dan kunt u gaan kijken wat er allemaal in uw badkamer geplaatst kan worden. Één wastafel? Twee wastafels? Een douche en een bad of alleen een douche? Daarbij moet u ook de oppervlakte weten van de badkamer om te weten hoeveel tegels u gaat bestellen. U kunt een schets als eerste badkamerontwerp maken van uw badkamer en hier kunt u een indeling bedenken voor uw nieuwe badkamer. Als u zelf niet zo creatief bent, laat het dan iemand doen die hier wel wat meer ervaring in heeft. Bad & Design laat u graag in een 3D ontwerp de mogelijkheden zien en helpt u bij het visualiseren van uw gedachten over de nieuw in te richten badruimte. Daarmee weet u zich verzekerd van ondersteuning van een badkamerspecialist die veel ervaring heeft met het ontwerpen van de andere badkamer.

Budget voor de badkamer

Niet iedereen heeft zo geld om in te zwemmen, dus de meeste werken met een budget. Belangrijk is dat u met dit budget uw badkamer kunt verbouwen en inrichten zodat u hier veel plezier van beleeft. Gelukkig is er enorm veel keuze uit sanitair, zodat er met elk budget een mooie badkamer ontworpen kan worden. Als u perse een mooi bad wilt, dan kunt hier meer budget in stoppen en als u liever mooie tegels heeft, dan stopt u hier wat meer geld in! Succes met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.

http://www.badendesign.nl/