IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een opslagruimte voor mijn beginnende bedrijf

Sinds een aantal jaar heb ik een eigen handeltje opgestart. Ik struin namelijk en internet af naar dingen en producten die ik vervolgens een beetje kan opknappen en dan met winst kan verkopen via verschillende sites op het internet. Het begon eigenlijk een aantal jaar geleden toen ik van mijn opa en oma hun garage maar eens op moest gaan ruimen. Hier stond natuurlijk erg veel troep alleen hier vond ik wel wat interessante dingen die wellicht nog wel wat geld op zou kunnen leveren. Ik vroeg of ik dit mocht hebben en dat mocht natuurlijk. Ik besloot het allemaal op te gaan knappen en tot ieders verbazing verkocht ik het ook nog. Dit was natuurlijk leuk verdiend. Nu is het alleen zo dat ik de werkzaamheden nog wel gewoon in de garage kan doen alleen alle spullen die te koop staan kunnen niet meer in de garage staan omdat het nu echt wel teveel wordt. Ik moet het dus ergens op gaan slaan. Ik wil dus graag een opslagruimte gaan huren en ik denk dat ik dit ga doen bij de Opslagmarkt aangezien die units bij ons thuis om de hoek zijn. Ik ga hier natuurlijk wel nog wat research naar doen zodat ik zeker weet dat dit een goede is.

Opslagruimte bij Opslagmarkt

Ik heb inmiddels wat research gedaan en ik heb al wat contact gehad met de Opslagmarkt. Ik heb inmiddels zelfs een opslagruimte gehuurd voor al mijn opgeknapte spullen. Het is wel fijn aangezien ik nu nog meer kan opslaan en te koop kan zetten zodat ik hopelijk meer kan verkopen. Ook is mijn moeder erg blij aangezien ze nu al haar zooi neer kan zetten in de garage. Ik vind het ook wel fijn dat er goede beveiliging is bij Opslagmarkt zodat mijn spullen goed beveiligd worden. Kortom erg blij met mijn opslagruimte.