IMPULSSELECT
Image default
Vervoer en transport

Rolstoeltaxi: veilig en vertrouwd vervoerd!

Wilt u een rolstoeltaxi huren? Dat kan, bij Noot Personenvervoer! Dagelijks vervoeren wij mensen met een beperking op een veilige en vertrouwde manier naar hun plaats van bestemming. Dit kan bijvoorbeeld werk of een dagbesteding zijn, maar wij brengen u net zo graag naar een concert, familiebezoek of zelfs een vakantie.

Rolstoeltaxi huren bij Noot

Wij van Noot zijn gespecialiseerd in personen- en rolstoelvervoer. Wij brengen dagelijks kinderen, ouderen en mensen met een beperking veilig naar hun bestemming. Of dit nu school, dagbesteding, werk of een afspraak is: wij zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt en halen u na afloop natuurlijk ook graag weer op om u thuis te brengen. Al onze chauffeurs hebben de speciale opleiding Rolstoelvervoer met succes afgerond. Tijdens deze opleiding leert de chauffeur om aangepast te rijden, zodat er optimaal rekening wordt gehouden met u, uw comfort en de veiligheid. Denk hierbij aan het zachter rijden door bochten en het langzaam rijden over drempels.

Maar hier laten wij het niet bij. Om uw veiligheid te allen tijde te kunnen garanderen volgen onze chauffeurs jaarlijks de cursus Levensreddend Handelen. Het is daarnaast uitermate belangrijk dat de communicatie tussen u en de chauffeur goed verloopt en er geen onduidelijkheden ontstaan die de veiligheid kunnen aantasten.

Wanneer u een rolstoeltaxi bij ons huurt kunt u er van uit gaan dat u veilig en comfortabel op uw plaats van bestemming arriveert. Al onze rolstoeltaxi’s zijn voorzien van een hydraulische lift, zodat u de taxi makkelijk in en uit kunt. Heeft u een scootmobiel? Ook die kan mee in de rolstoeltaxi, maar uitsluitend als bagage. Uzelf kunt mee in de rolstoel of plaatsnemen op een autostoel in de taxi.

Er is plaats voor maximaal vier rolstoelen in de rolstoeltaxi, plus enkele zitplaatsen voor passagiers en/of begeleiders.

Wilt u meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in het huren van een rolstoeltaxi bij Noot Personenvervoer? Via onze website vraagt u gemakkelijk een offerte aan.

Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Wij zijn zowel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website te bereiken.