IMPULSSELECT
Image default
Auto’s en Motoren

Op zoek naar een BTC scooter?

Ben je op zoek naar een mooie BTC scooter? Zoek niet langer! Een mooi Hollands merk wat op weinig plaatsen te vinden is, is gewoon te vinden bij de Polderscooter. Altijd al willen rijden op iets waar Nederlands trots op kan zijn? Op dit moment verkoopt de Polderscooter het model met 20% korting op het hele assortiment. Dit doen ze om meer bekendheid te genereren voor het merk. Dit is namelijk een van de weinige merken die hun oorsprong echt in Nederland hebben zitten. Iets om echt trots op te zijn. Daarom vindt de Polderscooter dat meer mensen op het Hollandse voertuig moeten gaan zitten.

Een BTC scooter als vervoersmiddel

Natuurlijk is het belangrijk om de juiste doelgroep aan te spreken. Wie rijden er tegenwoordig op scooters? Een leuk voorbeeld van scooterrijders is bijvoorbeeld de oudere generatie. Mannen of vrouwen die echt gaan voor kwaliteit. Zo is een BTC scooter ook een klein beetje een collective item. Niet omdat het een ontzettend duur item is, integendeel, maar het gaat om bepaalde onderdelen die erg fijn zijn om te hebben. Toch kennen de jongeren het merk nog niet echt en daar moet verandering in komen. De prijzen zijn namelijk ontzettend betaalbaar. De prijs begint bijvoorbeeld al bij zeshonderd euro. Natuurlijk zijn er ook duurdere versies, maar daar is de kwaliteit natuurlijk ook beter van. De actie om alles af te prijzen met 20% zorgt natuurlijk voor belachelijk goedkope prijzen. Dit doen we zodat de student misschien ook geïnteresseerd raakt in een mooie BTC scooter.

Ik ben overtuigd van Polderscooter! Wat nu?

Hoe kun je kiezen tussen alle mogelijkheden en onderdelen die beschikbaar zijn? Dit is uiteraard lastig, maar het ligt er helemaal aan waar u naar op zoek bent. Als student kan ik me voorstellen dat de items scherp geprijsd moeten zijn. Dit is zeker het geval bij Polderscooter. Zo heeft u inmiddels een model van 600 euro met twintig procent korting! Veel goedkoper zal het niet worden. Voor de oudere scooter-liefhebbers is de middenklasse perfect. Een fijne scooter met alle mooie details plus twintig procent korting. Dat is toch een goede deal?