IMPULSSELECT
Image default
Auto’s en Motoren

Hulp nodig bij het leren van de auto theorie? 123-Theorie staat voor je klaar!

Zie jij het niet zitten om de auto theorie helemaal in je eentje aan te leren? Of mag je al bijna het auto praktijkexamen afleggen dus heb je een beetje haast omdat je voor die tijd geslaagd moet zijn voor het theorie-examen? 123-Theorie heeft de oplossing voor jou met een fantastische dagcursus theorie! Bij onze theoriecursus leer je alle auto theorie die je moet kennen om het CBR examen succesvol te kunnen maken binnen 1 dag echt super goed aan.

Dus heb je geen zin om dagen- of wekenlang te zitten blokken boven saaie theorieboeken? Schrijf je dan gelijk in voor onze theoriecursus.

Relaxte klassikale les

Wij werken niet met de welbekende theorieboeken. Sterker nog, er komt bij onze cursus helemaal geen boek aan te pas. Je hoeft zelf niks voor de theoriecursus aan te schaffen, al het lesmateriaal dat je nodig hebt ligt op de dag van jouw cursus voor je klaar in het klaslokaal. Het is ook niet nodig om thuis boterhammen te smeren, wij hebben tussen de middag een heerlijke lunch voor je klaarstaan.

Om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd hebben om alle lesstof goed met alle cursisten door te kunnen nemen, begint de theorieles om 7 uur in de ochtend. We gaan dan ook, na een korte kennismakingsronde, snel aan de slag. De les wordt verzorgd door één van onze docenten. Klassikaal wordt alle theorie uitgelegd, de docent doet dit op een rustige en relaxte manier. Onze theoriecursus is dan ook prima te volgen als je te maken hebt met bepaalde problematiek zoals faalangst, ADHD, taalachterstand of dyslexie. En ook wanneer je super gespannen bent zal onze docent het voor elkaar krijgen dat ook jij de lesstof gewoon goed in je hoofd krijgt. Door onze tips, trucs, ezelsbruggetjes en oefen examens weten we zeker dat jij de theorie niet zal vergeten en je tijdens het examen alles nog goed in je geheugen hebt zitten.  

Waar je ook woont, 123-Theorie geeft zeker weten een theorieles in jouw omgeving

Wil jij graag onze theoriecursus in Amsterdam volgen? Geen probleem. Woon je in Groningen en wil je weten of wij daar in de buurt lesgeven? Dat doen we! Door heel Nederland bieden we onze theorieles aan, alle cursuslocaties staan op onze website.

Schrijf je in, blok een dagje en haal direct daarna het CBR examen!

 

https://www.123-theorie.nl/