IMPULSSELECT
Image default
Auto’s en Motoren

Met Gelijk Geslaagd is jouw slagingskans bij het CBR zeer groot

Een eendaagse cursus auto theorie met een slagingskans van 100%, die volg je bij Gelijk Geslaagd. Wij helpen je graag, zodat jij lekker snel kan gaan genieten van je rijbewijs. Want voordat je kan deelnemen aan het auto praktijkexamen, moet je eerst het theorie-examen gehaald hebben. Hiervoor moet je minimaal 13 van de 25 vragen van het onderdeel gevaarherkenning, 10 van de 12 vragen van het onderdeel kennis en 25 van de 28 vragen van het onderdeel inzicht goed beantwoorden. De meeste mensen zien hier flink tegenop omdat het best veel is, maar met onze hulp wordt het een makkie!

Omdat wij weten wat voor soort vragen ze stellen op het examen van het CBR, kunnen wij heel doelgericht lesgeven. Tijdens de les laten we je niet leren uit dikke en langdradige boeken. Wij geven klassikaal les en maken hierbij gebruik van beeldmateriaal met duidelijke praktijkvoorbeelden. Het is bewezen dat klassikaal leren met ondersteuning van voorbeelden veel doeltreffender is dan regeltjes leren uit een boek. De docenten die onze theorielessen geven weten alles over de auto theorie en kunnen het jou super goed uitleggen en aanleren.

Ga naar onze website om je in te schrijven

Om mee te doen aan onze snelcursus auto theorie hoef je je alleen maar in te schrijven via onze website. Om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te kunnen nemen aan onze theoriecursus bieden wij deze door het hele land aan. Dus of je nu in Groningen of in Delft woont, er is altijd een theoriecursus van Gelijk Geslaagd bij jou in de buurt te vinden.

Als wij jouw inschrijving binnen hebben zullen we meteen een examenplek bij het CBR voor je reserveren. Natuurlijk plannen we dit op dezelfde dag van de cursus, zodat je na de cursus in de middag meteen je examen kan maken. Vaak ligt onze cursuslocatie vlak bij de locatie van het CBR waardoor we hier lopend met elkaar heen kunnen. Wanneer de locaties wat verder bij elkaar vandaan liggen zorgen wij voor vervoer naar het CBR.

Doe je best tijdens onze theoriecursus, dan zal je binnen 1 dag je theoriecertificaat halen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/