IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Een camera voor elke bus

Wat is nou een super handige uitvinding die ook nog eens de hele wereld een heel stuk veiliger maakt? De achteruitrijcamera’s natuurlijk! Met een achteruitrijcamera in de auto of bus hoef je niet meer de hele tijd achterom te kijken of je niet tegen een paaltje of struik aanrijdt, want je kan het gewoon allemaal zien op je scherm. Je hebt je ogen om vooruit te kijken en je achteruitrijcamera om achteruit te kijken. Er zijn heel erg veel verschillende achteruitrijcamera’s, want elk voertuig is natuurlijk steeds net iets anders. Als jij benieuwd bent naar alle soorten camera’s en welke het beste bij een bepaalde types bestelbussen passen. Lees verder!  

 

We beginnen met de Fiat Ducato, dat is een redelijk grote en gesloten bestelbus. Het is een typische bedrijfswagen die veel gebruikt wordt voor het vervoeren van spullen. De perfecte achteruitrijcamera Fiat Ducato is de VZ-51, deze is te koop bij de achteruitrijcamerawinkel. Deze camera is geschikt voor bussen die gesloten zijn en dus alleen bij de bestuurderskant en meerijderskant een deur hebben. De VZ-51 is perfect voor gesloten bussen, omdat de camera bij het derde remlicht geplaatst wordt. Dat zorgt er voor dat hij bijna onzichtbaar is en niet in de carrosserie hoeft geboord te worden. Het remlicht op de Ducato is hoog, waardoor het zicht door de camera prima is. Het verhoogt de veiligheid, aangezien je geen achteruitkijkspiegel hebt.

 

Voor de Opel Vivaro, een open bestelbus met schuifdeuren aan de zijkant, is een Sony camera in combinatie met een 7” LCD-kleurenmonitor de allerbeste optie. De achteruitrijcamera Opel Vivaro kan je aan je bovenste remlicht bevestigen, zo hoef je niet te boren in de carrosserie en kan de bus nooit gaan lekken door de boorpunten. Deze camera is perfect voor parkeren, filerijden en achteruitrijden. Met een kijkhoek van 170 graden, kan jij elke speciale manoeuvre super veilig uitvoeren.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/