IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

De Tegel Boutique, tegelspecialist in uw regio

Ben je op zoek naar een tegelspecialist in je eigen regio? Dan is De Tegel Boutique precies de specialist die je zoekt. Als tegelspecialist hebben wij een breed assortiment aan verschillende kwalitatief hoogwaardige tegelmerken voor een zachte prijs. Of het nu vloertegels, wandtegels, keramisch parket, natuursteen of mozaïek is, bij ons ben je voor ieder soort tegels op het juiste adres.

Altijd beschikbaar

Als dé specialist op het gebied van tegels zorgen wij dat we altijd beschikbaar zijn voor onze klanten. Onze showroom in Nieuweroord kent ruime openingstijden en is iedere werkdag open tot 21.00 uur. Tevens zijn we ook iedere zaterdag open tot 13.00 uur. Zo is het altijd mogelijk om ook na je werk even bij ons langs te komen zonder hier vrij voor te hoeven pakken. Als zelfs dit nog niet ruim genoeg voor je is, zijn we ook altijd bereid om zelfs buiten onze reguliere openingstijden een afspraak in te plannen met onze klanten in de showroom. Daarnaast bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om online hun tegels te bestellen. Onze webshop is 24/7 bereikbaar en voor een groot deel van ons assortiment geldt dat wanneer het voor 11.00 uur besteld is het de dag erna al geleverd wordt. Bezorging is tevens gratis bij bestellingen vanaf 500 euro. Op deze manier kun je tegels bestellen vanuit de comfort van je eigen woonkamer. Voor de betaling kan er gebruik gemaakt worden van talloze eenvoudige betaalmethodes zoals iDeal, AfterPay of PayPal.

Altijd de beste service

Wij vinden dat je de beste service van je tegelspecialist mag verwachten. Dat betekent dat onze professionele experts je graag van gratis advies voorzien. Op deze manier zorgen we dat je altijd de perfecte tegel hebt die past bij je wensen en binnen je budget. Wij streven naar de groots mogelijke klanttevredenheid te krijgen. Wij zijn daarom ook trots op onze positieve review scores op bijvoorbeeld Trustpilot of Google Reviews waar wij beiden ruim 4.6/5 sterren krijgen.

Altijd goed geïnstalleerd

Wij weten dat een mooie tegelvloer of wand niet stopt bij het hebben van het juiste materiaal. Daarom werken wij samen met een groep professionele vakmensen die je het zetten van de tegels graag uit handen nemen. De vakmensen waar we mee werken hebben een reputatie voor het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Waarden die wij ook hoog in het vaandel hebben staan. Op deze manier ben je ervan verzekert dat onze tegels ook op een professionele manier geïnstalleerd worden zonder dat je je hier zelf zorgen over hoeft te maken. Voor meer informatie, neem dan contact op met De Tegel Boutique of bezoek de showroom in Nieuweroord.

https://www.detegelboutique.nl/