IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Piekerpoli psycholoog bij u in de buurt

Wanneer het leven even tegenzit, kan dit een stressvol gevoel geven wat tot psychische problematiek kan leiden. Het is dan ook fijn om psychisch gerelateerde problemen bij iemand kwijt te kunnen. Professionele hulp is dan vaak gezocht. 

 

Als u op zoek bent naar een goede psycholoog Den Haag, kunt u het best naar Susanne de Jong van Piekerpoli. Zij is niet alleen psycholoog, maar ook meervoudig therapeut en coach. Ze is vooral gespecialiseerd in depressies, burn-outs, trauma- en rouwverwerking, angsttherapie en werkgerelateerde problematiek. 

 

Wanneer u voor Susanne kiest, houdt u eerst op afspraak een intakegesprek, zodat Susanne u leert kennen. In dit intakegesprek wordt ontdekt of er een klik ontstaat tussen u en de psycholoog, wat uw probleem is en waarom het niet ‘vanzelf’ overgaat. Ze kijkt naar de verbanden tussen uw probleem en uw leefstijl. Onder leefstijl kunt u bijvoorbeeld uw eetpatroon verstaan, uw lichaam, uw gedachten en gevoelens en zingeving en overtuigingen. Er wordt gekeken naar de behandeling die het best bij u past. Tijdens de sessies wordt u niet alleen voorzien van verschillende interventies, maar ook praktische informatie over hoe het bij u werkt. De sessies hoeven niet altijd zwaar te zijn, er is genoeg ruimte voor verlichting en humor. 

 

Mocht Den Haag onbereikbaar voor u zijn, heeft Piekerpoli nog veel meer vestigingen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een psycholoog Amsterdam (Ijburg), kunt u het best naar Francine Wong Loi Sing-Witz. Zij is gespecialiseerd in negatieve zelfbeelden, burnouts, opvoeding, relatietherapie en EMDR (een vorm van traumabehandeling). Francine’s doel is om u inzicht te geven in uw psychische problematiek, zodat u zelf begrijpt wat er met u aan de hand is. Ook in relatietherapie is ze er voor u, waarin zij er voor zorgt dat u beide gehoord wordt, en er geen kanten worden gekozen. De doelstelling van deze sessies is het creëren van meer diepgang, een verbeterde communicatie, meer plezier en liefde en een gedeelde saamhorigheid. 

 

http://www.piekerpoli.nl