IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Kadastrale info over Mastbos en Valkenberg

Heb jij serieuze plannen om te gaan wonen of bedrijfsmatig iets te beginnen in de buurten Mastbos of de buurt Valkenberg? Dan wil je natuurlijk altijd eerst weten waar je dan precies terecht komt. Om wat extra informatie in te winnen, doe je er verstandig aan om de website KadastraleKaart.com te raadplegen. Daar vind je echt alle kadastrale gegevens, gegevens die bovendien altijd up-to-date zijn.  

Kadaster levert de gegevens voor op de website 

De website is overigens niet van het Kadaster zelf. Het Kadaster levert echter wel de gegevens die je op de website vindt. Welke informatie je er zoals kunt vinden? Dat liegt er bepaald niet om. Zo kun je via de website precies zien waar de buurtgrenzen precies liggen en krijg je een overzicht van alle straten in de buurt. Ook zie je al heel snel welke bedrijven er zich in de buurt bevinden, ook nog eens keurig ingedeeld in sectoren als bijvoorbeeld landbouw/bosbouw, nijverheid, financiële diensten, zakelijke diensten en vervoer en informatie.  

Ook op de hoogte van de gemiddelde WOZ-waarde van de huizen in de buurt 

Dat is echter nog lang niet alles. Integendeel zelfs. Ook krijg je via de website een overzicht van de woningen die er zich bevinden Dan doelen we niet alleen op het aantal. Ook wordt namelijk aangegeven welk deel van die woningen leeg staat en welk deel huur en welk deel koop is. Ook zie je iets over de jaren waarin de huizen gebouwd zijn en wordt er iets gezegd over de gemiddelde WOZ-waarde van een woning in de buurt. Natuurlijk lees je op de website ook alles over de bevolkingsopbouw.  

 

Zo kun je gemakkelijk lezen of er overwegend 65-plussers of juist meer jonge mensen wonen, zoals je ook leest over de migratieachtergrond van de bewoners. Is die overwegend Westers of niet-westers? Ook word je via de overzichtelijke website iets duidelijk over de samenstelling van de huishoudens, Wonen er bijvoorbeeld veel mensen met kinderen of is juist sprake van veel eenpersoonshuishoudens? Heel erg nuttig dus om KadastraleKaart.com te bezoeken. Dan weet je precies waar je terecht komt. 

https://kadastralekaart.com/buurten/mastbos-BU07580309