IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

De ongelofelijke waarde van bedrijfskleding

Veel mensen denken niet snel aan bedrijfskleding als ze denken aan een goede investering voor hun bedrijf, wij wel. Wij zien bedrijfskleding als een uitstekende investering voor uw organisatie en beschouwen het in sommige gevallen zelfs als onmisbaar. De aanschaf van bedrijfskleding brengt zo ontzettend veel voordelen met zich mee dat ook u er niet meer omheen kunt. Wat zijn die voordelen dan precies en gelden die voordelen ook voor mij? In dit artikel lichten we de verschillende positieve effecten van bedrijfskleding toe.

Gelijkheid onder de werknemers

Voor een goede uitstraling naar buiten is het belangrijk dat het intern ook goed zit. Zo goed als iedere organisatie streeft natuurlijk naar zoveel mogelijk gelijkheid onder de werknemers. Bedrijfskleding kan zijn steentje bijdragen als het gaat om gelijkheid onder de werknemers. Waar de ene werknemer zich geen dure kleding kan veroorloven en de ander wel biedt bedrijfskleding de ideale uitkomst. Iedereen is hetzelfde gekleed en niemand voelt zich buitengesloten op basis van kleding(stijl). Dit zal de onderlinge sfeer, en hiermee ook de uitstraling van het bedrijf, natuurlijk ten goede komen.

Bedrijfskleding gebruiken als promotiemiddel

Bedrijfskleding is ook uitstekend te gebruiken als promotiemiddel. Petjes bedrukken, shirtjes bedrukken, jassen bedrukken en ga zo nog maar even door. Er zijn onwijs veel verschillende kledingstukken die u kunt bedrukken en kunt gebruiken om uw huisstijl goed over te brengen. Waarom is bedrijfskleding dan eigenlijk promotiemiddel? Wanneer uw personeel de bedrijfskleding aantrekt en uw doelgroep ziet uw personeel vaak lopen in deze bedrijfskleding zal de kracht van herhaling in werking treden. Onbewust zal er een voorkeurspositie op worden gebouwd in het brein van uw potentiële klant. De eerst volgende keer dat deze potentiële klant uw product of service nodig heeft zullen zij hoogstwaarschijnlijk sneller voor u kiezen. Dat is een van de ontzettend grote voordelen van bedrijfskleding.

Bedrijfskleding kopen

Beschermende functie

Soms kan de bedrijfskleding dienen als bescherming of als hulpmiddel. Bijvoorbeeld een goede werkbroek met kniebescherming voor een klusjesman of brandvaste lab jas voor in het laboratorium. Bedrijfskleding kan dus ook uitkomst bieden op het gebied van bescherming en comfort voor uw medewerkers. Op deze manier werkt u als werkgever ook automatisch aan de tevredenheid van uw medewerkers. En u weet wat ze zeggen: intern beginnen is extern winnen. Tevreden medewerkers betekent vaak ook tevreden klanten.

TIP: Hurricane is een echte aanrader op het gebied van bedrijfskleding. Hurricane beschikt over een breed assortiment aan bedrijfskleding van hoge kwaliteit.

Bieden van de juiste bescherming

Binnen sommige branches is het belangrijk dat er veiligheidskleding wordt gedragen, deze moet uiteraard de juiste bescherming bieden. Dit is natuurlijk mogelijk door middel van bedrijfskleding. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen is het van groot belang dat de kleding steriel is. Op de bouwplaats is het bijvoorbeeld belangrijk dat de kleding bepaalde veiligheid en stabiliteit biedt. Ondersteuning voor de knieën of stalen punten in de schoenen kan daar weer van groot belang zijn. In de keuken van een horecaonderneming is het belangrijk dat de kleding niet brandbaar is. De bedrijfskleding kan dus buiten uiterlijk belang ook functioneel zijn, erg veel mogelijkheden dus.