IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Relaxed shoppen bij Deens.nl

Schaaltjes en vazen van HK living, een it’s about RoMi lamp, tafellinnen van Bungalow, Madam Stolz spiegels en een groot wandkleed van Urban Cotton. Wat voor  woonaccessoires je ook zoekt, je vindt ze bij Deens. Deens is een webshop met artikelen van alleen maar topmerken. Als je van de Deense woonstijl houdt, moet je de site echt bezoeken!

We beschrijven wat mooie spullen die wij tegengekomen zijn op Deens.nl.

We beginnen met een HAY lamp. Hij is olijfkleurig en heeft een minimalistische vormgeving. De afmetingen zijn: 14 bij 14 bij 32 cm. De lamp wordt omschreven als ‘portable’ oftewel draagbaar. Super handig deze HAY voor als je soms aan de keukentafel en dan weer aan het bureau zit om te werken. Je neemt de lamp gewoon mee.

Het Urban Cotton wandkleed Vogels is echt een kunstwerk. In de zwart-witte afbeelding kun je van alles herkennen en je blijft ernaar kijken! Derk Wessel is verantwoordelijk voor het ontwerp. Hij heeft gebruik gemaakt van de lino techniek. Dit kleed is onderdeel van de Outsider Art Collection die Wessel maakt in opdracht van Atelier de Wijde Doelen. In principe wordt het wandkleed zonder ophangsysteem geleverd. Wil je er een rail en wandsteunen bij, geef dat dan door als je bestelt.

Een heerlijk zachte plaid voor op de bank of het bed is de HKliving sprei jacquard wit nude van 130 bij 170 cm. Hij is gemaakt van duurzaam katoen. De franjes zorgen voor een sierlijk effect. De combinatie van verschillende kleuren oogt speels en warm. Deens raadt aan de plaid niet in de wasmachine te wassen. Eens in de zoveel tijd laten stomen is in dit geval een goed idee.

De House Doctor salon tafel Out heeft een stoere beton look. De diameter is 50 cm. De bijzetter is ook 50 cm hoog. Een industrieel tafeltje als dit matcht met allerlei stijlen. Van klassiek tot hip, van kleurrijk tot uniform. De Out wordt met de hand gemaakt. Voor degenen die ‘m buiten gebruiken: het materiaal is niet bestand tegen vorst.

Voor nu sluiten we af met de klantenservicegegevens van Deens.nl. Op werkdagen kun je bellen met + 31 6 23621558. Als je meerdere vragen hebt, is het wellicht handiger die per mail (klantenservice@deens.nl) of het online contactformulier te stellen. Whatsappen kan ook via het eerder genoemde 06-nummer.

https://www.deens.nl