IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Gaat u zelf uw stronk verwijderen of besteed u dat uit?

Bij het verwijderen van een stronk zitten veel mensen met het vraagstuk of zij de stronk zelf gaan verwijderen of het verwijderen van de stronk aan een professioneel bedrijf overlaten. Veel mensen weten vaak niet waar ze moeten beginnen. De stronk zit muurvast in de grond en laat zich niet eenvoudig verwijderen. Wanneer het verwijderen van een stronk u hoofdpijn gaat bezorgen dan is het aan te raden om het werk uit te besteden aan een bedrijf die daarin gespecialiseerd is.

Hoe u in contact komt met een bedrijf die een stronk kan verwijderen

Wilt u een stronk verwijderen dan is het aan te raden om online naar een bedrijf te zoeken die het werk voor u uit kan voeren. Vaak komt u tijdens uw zoektocht meerdere bedrijven tegen. Het beste kunt u bij meerdere bedrijven een offerte aanvragen. Het is belangrijk om daarbij zaken als de diameter van de stronk, de locatie van de stronk (voor- of achtertuin) en de breedte van de doorgang door te geven. Het toevoegen van foto’s van de boomstronk is natuurlijk ook aan te raden.

Op basis van de toegestuurde informatie zult u van het hoveniersbedrijf een gespecialiseerde offerte ontvangen en zullen zij in de meeste gevallen toelichten welke methode zij gaan inzetten om de boomstronk op een efficiënte manier te verwijderen. Voor het verwijderen van een boomstronk bestaan namelijk verschillende methodes die toegepast kunnen worden. Zo kan een boomstronk met een stobbenfrees verwijderd worden maar de boomstronk kan ook uitgegraven worden.

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een stronk?

Wat het gaat kosten om een boomstronk te verwijderen is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld waar de boomstronk gepositioneerd is, wat de diameter van de boomstronk is, wat de reden voor het verwijderen van de boomstronk is en welke methode er ingezet kan worden.

Het verwijderen van een stronk kost vaak al minimaal 100 euro, maar afhankelijk van de bovenstaande factoren kunnen die kosten oplopen tot ongeveer 300 euro. Zoals hierboven al is aangegeven is het aan te raden om bij verschillende bedrijven een offerteaanvraag in te dienen zodat u de prijzen kunt vergelijken.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/boomstronk-verwijderen