IMPULSSELECT
Image default
Vervoer en transport

Welke taxi soorten ?

Schiphol taxi, welke soorten taxi zijn er?

Bij Schiphol taxi kun je verschillende soorten taxi’s bestellen. Of je nu extra luxe vervoerd wilt worden of met een grote groep tegelijk. Schiphol taxi heeft altijd een juiste oplossing voor je.

 

Standaard vervoer Allereerst heb je de standaard Schiphol taxi. Als je niets vermeld bij je bestelling dan wordt er uitgegaan van een standaard taxi. Onder standaard taxi wordt een sedan bedoeld. De meeste auto’s zijn wel uitgerust met een airco en zelfs leren bekleding. De standaardauto’s zijn allemaal luxe auto’s van uiteenlopende merken.

 

VIP vervoer Naast het standaard vervoer is er ook het VIP vervoer. Dit is een goede manier om je zakelijke klanten te vervoeren. De auto’s die gebruikt worden voor het VIP vervoer zijn van het merk Mercedes E-Klasse of een BMW 5 serie. Een ander verschil is de chauffeur. Deze heeft een net pak aan en spreekt goed Engels.

 

Limo vervoer Een extraatje bij het VIP vervoer is de Limovervoer. Eigenlijk is dit de VIP vervoer met een Mercedes S-Klasse. Dit geeft net weer een iets chiquere uitstraling en is geschikt voor belangrijke directeuren of bestuursleden.

 

Taxibussen Wil je naar Schiphol met je hele gezin of met een groep vrienden? Dan is de taxibus bij uitstek geschikt om alle personen inclusief bagages te verveoren met één auto. Kijk hier voor een Taxibus Schiphol.  Met een taxibus van 6 of 8 personen kun je gemakkelijk alle passagiers meenemen. Ook de taxibussen zijn voorzien van alle comfort. En mocht je erg veel bagage hebben, dan is het ook mogelijk om een verlengde bus te bestellen. Deze heeft net wat meer ruimte voor alle koffers en andere bagage.