IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Beitsen in Zweedse kleuren

Door de coronamaatregelen moeten veel horecagelegenheden nieuwe tafelbladen aanschaffen. Om deze bestendig te maken tegen eventuele krassen, vlekken of het weer moeten de tafels geverfd worden met houtbeits van kwaliteit. Uiteraard mogen de tafels niet krom trekken, dus raadt Moose Färg haar houtbeits aan naar het Zweedse recept. Als geen ander weten de Zweden hoe hout behandeld moet worden op een duurzame manier. Met zo veel houten huizen, schuren en tuinhuizen is het natuurlijk van belang om zo minmogelijk schade aan het milieu aan te brengen.

Het landschap van houten huizen zorgt voor een groeiend verlangen naar het scandinavisch design in eigen land. Door natuurlijke oliën in het Zweedse houtbeitsrecept zal de verf goed in het hout trekken en het beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Denk hierbij aan het voorkomen van het afbladderen van de verf door het uitzetten van hout in tijden van warm weer of het krimpen van hout in tijden van koud weer. Wel moet het hout even kort opgeschuurd worden, voordat de tweede laag aangebracht kan worden voor een optimaal resultaat. Op die manier zal uw tuinhuis of schutting binnen de kortste keren schitteren in de zon als een Zweeds tuinhuisje aan een bijzonder, blauw meer aan de rand van een groot, groen bos.

Heb jij nu ook al nostalgische gevoelens en verlangens naar het wonderlijke Scandinavië? Laat je inspireren door de houtbeits van Moose Färg, die exact op de hoogte is van de Zweedse verfgewoontes en –recepten. Bekijk ook eens ervaringen van anderen, die je voor zijn gegaan met het schutting verven, steigerhout beitsen of blokhut een likje verf geven. Moose Färg denkt graag met haar klanten mee over het bereiken van het beste resultaat om het Zweedse landschap naar Nederland te halen en te genieten van de blauwe, gele en rode kleuren.

https://www.moosefarg.nl/