IMPULSSELECT
Image default
Gezondheid

Humusrijke bodem

In een humusrijke bodem hebben planten het naar hun zin 

 
Iedereen geniet van een mooie tuin. Niet alleen geniet u zelf volop van een heerlijkheid aan planten en bloemen, maar ook gasten en buren kunnen vrijelijk meegenieten van een goed aangelegde tuin vol eenjarigen, tweejarige planten, vaste planten en heesters. Veel mensen schrikken terug voor het vele werk dat een tuin met zich mee zou brengen, maar dat is helemaal niet nodig. Een mooie, rijk beplante tuin vergt juist veel minder onderhoud dan zogenaamde onderhoudsvrije tuinen! Net als bij zoveel zaken, is ook bij een tuin een goed begin het halve werk.

Om een mooie tuin vol planten te kunnen creëren is een goede basis, een bodem met voldoende voedingsstoffen en mineralen, essentieel. Helaas hebben veel tuinen uitgeputte, voedselarme grond, veroorzaakt door jarenlang liefdeloos beheer. Gelukkig is dit snel en eenvoudig op te lossen, door humuszuur toe te voegen aan de grond, bijvoorbeeld in de vorm van BioAg TM7. Dan ontstaat snel een humusrijke bodem waarin planten het naar hun zin hebben. 

 

 

Een humusrijke bodem met slechts 100 gram TM7 

 
TM7 is verkrijgbaar in zakjes van 100 gram. U denkt misschien dat dit volkomen onvoldoende is om de woestenij die uw tuin momenteel is, te herstellen. Echter heeft een tuin van honderd vierkante meter voldoende aan een eenmalige dosis van 100 gram aan het begin van het groeiseizoen om de bodem te herstellen. Vermeng deze dosis met water in een gieter en begiet elk hoekje van uw tuin gelijkmatig met het water.

Daarna hoeft u alleen nog maar te zorgen voor voldoende voedingsstoffen en mineralen in de bodem, bijvoorbeeld door gedroogde koemestkorrels te verdelen over uw tuin, zodat de planten kunnen groeien. Meer hoeft u niet te doen om te kunnen genieten van prachtige planten in uw tuin op een humusrijke bodem.

 

Mooie planten en vitaal bodemleven dankzij TM7 

 
Geniet ook van een mooie tuin en kies voor BioAg TM7 om een voedzame basis te creëren voor al uw planten en heesters. Dan zullen de voedingsstoffen en mineralen die u toevoegt aan de grond snel worden opgenomen door de planten. Zodat uw tuin in een mum van tijd wordt omgetoverd tot een waar paradijsje