IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

ICT ontwikkelingen 2022 en 2023

Server oplossingen voor MKB bedrijven

Bij de meeste bedrijven is tegenwoordig de ICT en serverbeheer ontzettend belangrijk, en zelfs cruciaal geworden voor de bedrijfsvoering. Een server fungeert als een hart voor het bedrijf en wordt gebruikt voor het centrale beheer voor alle computers binnen een bedrijf voor het verdelen van rechten, delen van bestanden of mappen en het draaiende houden van belangrijke bedrijfssoftware.

Bij NEWMINDS systems zijn we specialisten in het juist configureren, onderhouden en het bieden van 24/7 support voor jouw server. Wij kunnen een Microsoft SQL server volledig implementeren in het bedrijf, maar ook het beheer doen, op afstand monitoren en het maken van back-ups. Een belangrijke onderhoud is ook het veiligstellen van ongewenste toegang door hacking en het bieden van cybersecurity.

Leveren van hardware en software. Van desktops en laptops tot Windows 10 en 11

Als ICT bedrijf beperken we onze service niet alleen tot onze expertise, maar kunnen we ook helpen met het leveren van de juiste hardware. Wij werken hierbij met hoogwaardige leveranciers die topkwaliteit hardware kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Dit kunnen computer onderdelen zijn tot volwaardige all-in-one systemen, desktops, laptops, tablets en natuurlijk ook alle benodigde software.Deze computers en of laptops worden zo gereed gemaakt zodat ze direct inzetbaar zijn binnen het bedrijf.

Instellen van routing, network en zelfs wifi

Tegenwoordig is een snel, veilig en betrouwbaar netwerk ontzettend belangrijk. Stilstand kost tijd en tijd kost geld. Ook wil je geen downtime als klanten of leveranciers van je afhankelijk zijn. Daarvoor bieden wij de juiste bekabeling en snelle netwerkapparatuur voor een stabiel en goed netwerk. Ook kunnen wij zakelijk internet leveren in bepaalde regio’s zodat je profiteert van snel glasvezel internet. Tot slot helpen wij met het installeren van een ster netwerk van snelle wifi accespoints zodat iedereen vanaf een mobiele apparaat gebruik kan maken van snel internet.

Specialist in Microsoft Dynamics Navision

Als één van de weinige ICT bedrijven in de regio kunnen wij van NEWMINDS systems helpen bij de implementatie van Microsoft Dynamics Navision ERP pakket. Dit is een compleet en schaalbaar ERP (enterprise resource planning) software dat gebruikt kan worden in kleine en middelgrote bedrijven. Een greep uit de voordelen van Dynamics Navision.

  • software past zich aan de bedrijfsgroei
  • snel en slim werken door actuele inzage in bedrijfsprocessen
  • verkoopprocessen versnellen
  • ideaal voor klantenservice beheer
  • geoptimaliseerd voor supply chain management
  • magazijnbeheer
  • optimaal inrichting voor productieresultaten

Tot slot – ICT in het onderwijs

Digitalisering gebeurd niet alleen in het bedrijfsleven. Ook in het onderwijs zien we een sterke groei in digitalisering en ontwikkelingen in technieken die bijdragen aan educatie voor het kind. Wel moeten de ICT oplossingen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind zoals digitale geletterdheid. NEWMINDS systems beheerst de kennis om ICT-oplossingen naadloos op elkaar aan te sluiten zodat medewerkers en gebruikers veilig met elkaar kunnen samenwerken. Maar ook om in simpele en duidelijke taal uit te leggen wat de beste manier is om ICT-oplossingen in de praktijk te benutten.

https://www.speakup.nl/