IMPULSSELECT
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiel surveillance

Zakelijk Xelion telefonie bij Newminds Systems

Op zoek naar een moderne en zeer complete telefooncentrale waarmee jij en je medewerkers altijd bereikbaar zijn? Stap dan over op dé MKB oplossing voor bedrijven: Xelion telefonie!

Want of je zakelijk wilt bellen, chatten of zelf e-mailen, alles is mogelijk met de Xelion telefonie service en app die super gemakkelijk werkt. Xelion is een compleet communicatieoplossing met een intuïtieve interface zodat iedereen het direct kan gebruiken. Xelion biedt een uitstekende oplossing voor bedrijven die een flexibele schil eisen om altijd bereikbaar te kunnen zijn voor relaties, klanten en leveranciers. Thuis, op kantoor of onderweg!

Slimme integraties met Xelion telefonie

Een ander groot voordeel van Xelion is dat de applicatie vanaf het begin is opgebouwd om te koppelen met slimme bestaande CRM pakketten zoals Exact, AFAS, Perfectview en Salesforce. Ook biedt Xelion de mogelijkheid om zelf een communicatie link te leggen met een eigen CRM dankzij de API koppeling. Newminds Systems is officieel partner van Xelion en kan zodoende ondersteuning bieden bij deze integraties. Ook testen we de koppeling zodat je verzekerd bent van stabiele kwaliteit.

Belangrijke voordelen om te kiezen voor Xelion bij Newminds Systems

Xelion werkt op basis van open standaarden zoals SIP en XML. Dat is natuurlijk heel prettig omdat je daarmee niet gebonden bent aan een eigen ontwikkelplatform. Een ander groot voordeel is dat klanten hun eigen randapparatuur, alarm- en telefoonsystemen ook kunnen aansluiten op Xelion.

Kennis en ondersteuning is altijd bereikbaar op afstand. De Xelion specialisten kunnen op afstand met gebruikers meekijken eventuele bugs of problemen gauw oplossen. Zo garanderen wij de continuïteit van communicatielijnen binnen bedrijven.

Als partner van Xelion zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en dragen we ook bij aan input die we krijgen van onze klanten. Op deze manier ontwikkelt Xelion in een steeds beter telefoniedienst dat goed en tijdig inspeelt op de wensen vanuit de markt.

Xelion bij Newminds Systems betekent een pro-actieve houding. Onze service organisatie is 24/7 beschikbaar om systemen pro actief te monitoren en storingen op te lossen. Dat resulteert in gegarandeerde hoge beschikbaarheid en duidelijke service levels.

Alle voordelen van Xelion hosted telefonie

  • De telefooncentrale veilig in de cloud
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Diverse geïntegreerde functionaliteiten
  • Relatief voordelig
  • Integratie tussen vast en mobiel bellen
  • Licenties kunnen realtime worden geupgrade of gedowngrade
  • 24/7 support

Xelion telefonie via een app

Een zeer mooie toevoeging is de originele Xelion app. De app integreert iedere smartphone met het telefooncentrale van Xelion. De Xelion app werkt met de betrouwbare GSM deskking en is dus nagenoeg altijd bereikbaar. Met de app kun je bellen en gebeld worden via een zakelijk nummer. Zo blijft je eigen privé nummer afgeschermd en houd je privé en zakelijk netjes gescheiden. Het mobiel bellen vervangt als het ware het vaste toestel. Ook biedt de Xelion app inzage in de bereikbaarheid van collega’s zodat ook doorschakelen een fluitje van een cent is.

Ontdek zelf deze en meer slimmigheden van Xelion bij Newminds Systems ICT bedrijf in Hengelo.

https://www.newmindssystems.nl/