IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Servetten

Servetten: het zijn van die attributen waar u niet zonder kunt als u een restaurant, café of soortgelijke horecaonderneming runt. Servetten dragen bij aan een nette presentatie van de tafels in uw eetlokalen, doordat ze een mooie aanvulling vormen op het couvert dat ligt uitgestald. In de webshop van Servet.nl kunt u diverse varianten van servetten in bulk kopen, waardoor uw voorraad voorlopig weer is aangevuld.

Ons handige filtermenu stelt u in staat om de karakteristieken aan te vinken waar u naar op zoek bent, zodat u een gepersonaliseerd aanbod te zien krijgt. Servetten kopen die op uw wensen aansluiten, wordt zo een stuk gemakkelijker. Hoog tijd om uw opslag aan te vullen? Zoek dan niet verder en bestel uw pakketten in onze webshop.

Luxe papieren servetten

Een variant op de servetten die we verkopen, zijn de luxe papieren servetten. Zulke servetten hebben een stevige structuur, waardoor ze zich goed lenen om gevouwen te worden zonder te kreuken. Creatieve obers en serveersters kunnen zich zo uitleven door de servetten te veranderen in de mooiste creaties. Tijdens de feestdagen kunt u het tafelgoed zo ombuigen dat er een kerstboom of ster uit voortkomt, maar ook algemenere vormen zoals bloemen, hartjes of waaiers zijn ervan te maken.

Luxe papieren servetten kennen doorgaans een wat grotere oppervlakte. Het servet kan zo uitgevouwen worden en de hele schoot bedekken. Het morsen bij een hap of het spillen van wat wijn heeft zo niet directe consequenties. Dure broeken of kostbare mantelpakjes worden zo op een simpele manier beschermd.

Het servet: een nette presentatie

Ondanks dat het servet hoofdzakelijk in gebruik genomen wordt voor het deppen van de mondhoeken, vervult het ook een andere rol. Om het uitserveren van drankjes en andere lekkernijen er netter uit te laten zien, kiezen barista’s er vaak voor om een servet onder een kopje of koekje te leggen. Gasten zien daardoor niet alleen dat er aandacht besteed is aan de presentatie; ze beschikken ook direct over een doekje om de eet- en drinkresten van de mond af te poetsen. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om -indien gewenst- druppels die op de tafel liggen weg te halen.

In de webshop van Servet.nl heeft u de keuze uit twee soorten servetten: dessin servetten en pocketservetten. Pocketservetten zijn voorzien van een gleuf waar ook een plekje vrij is voor het bestek, terwijl dessin servetten meer te boek staan als de reguliere varianten.

Servet kopen

Zoekt u al geruime tijd naar een webshop waar u uw voorraad aanvullen kunt? Kom dan uw favoriete servet kopen bij Servet.nl. In onze webshop treft u diverse groottes aan, waarmee we u veel keuzevrijheid verschaffen. Tevens bieden we zowel kleine (300 à 600 stuks) als grotere verpakkingen (1200 à 2000 stuks) aan, waardoor we zowel een partner zijn voor de kleinere als grotere horecaondernemingen. Wilt u meer weten over onze servetten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u er graag meer over!

https://www.servet.nl/