IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Je woning meer sfeer geven? Dat doe je zo!

Je woning meer sfeer geven? Dat doe je zo!

Doordat veel mensen gebruik maken van een flink aantal witte muren in hun woning, oogt deze soms wat saai. Het is natuurlijk goed om jouw huis ruimtelijk en licht te maken, maar een witte kleur kan er soms gewoon voor zorgen dat jouw huis er wat saai uitziet. Dit is iets wat we natuurlijk niet moeten hebben. Als je dit leest, is de kans groot dat je hier verandering in wilt brengen. Gelukkig ben je bij dit blog terecht gekomen. Wij vertellen je hier namelijk precies hoe jij jouw woning een stuk minder saai maakt. Neem dus maar alvast afscheid van een deel van je witte muren en lees gauw verder!

Verf, verf en nog eens verf

Een voor de hand liggende manier om van je witte muren af te komen, is door ze een ander kleurtje te geven. Dit betekent natuurlijk niet dat elke muur in jouw woning ineens een compleet andere kleur moet krijgen. Het kan namelijk zelfs al helpen om enkele muren te verven. Verf bijvoorbeeld één muur in de woonkamer in een kleur naar keuze. Houd bij het uitkiezen van een kleur rekening met de sfeer die je in de kamer wilt creëren. Hier bedoelen we vooral mee dat elke kleur weer een andere emotie en gemoedstoestand op kan roepen. Zo zorgen de kleuren geel en oranje voor energie en de kleur blauw voor een wat rustigere sfeer.

Het decoreren van de muur

Een andere manier om je saaie, witte muren aan te pakken, is door de muren te decoreren met wanddecoratie. Er zijn gelukkig enorm veel manieren om jouw witte muren te decoreren. Probeer bijvoorbeeld eens wat fotolijsten met familiefoto’s op te hangen of kies voor wat vakantiekiekjes aan de muur. Ook het ophangen van een schilderij of print is een populaire optie. Wil je iets anders dan vakantiekiekjes of familiefoto’s? Neem dan eens een kijkje op het internet bij een zogeheten ‘wandcirkel’. Origineel én een manier om jouw saaie, witte muur kwijt te raken!

….en de ramen?

Ook raamdecoratie heeft veel invloed op de sfeer in je woning. Als je erop staat om die witte muren in jouw woning te houden, kun je eens gaan kijken naar raamdecoratie. Gebruik je veel blauwe accessoires in je woning? Dan kan je bijvoorbeeld gordijnen van een blauwe stof of met blauwe accenten ophangen. Hiernaast zou je ook eens kunnen kijken naar jaloezieën. Deze zijn ook in veel verschillende kleuren te koop en dus kun je ze gemakkelijk matchen met jouw interieur. Breng eens een bezoek aan de webshop van Raamdecoratiedeal en bekijk de opties. 

 

https://raamdecoratiedeal.com/