IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

De tekstkar: wat zijn de voordelen?

Wanneer u vaker op de weg zit komt een tekstkar u waarschijnlijk wel bekend voor. Bij omleidingen, calamiteiten en werkzaamheden heeft een tekstkar als taak om weggebruikers te informeren. Een tekstkar is een kar met een mobiel scherm dat de gewenste tekst en afbeeldingen weergeeft. Wanneer u kiest voor een tekstkar van Traffic Safety Systems bent u er zeker van dat deze eenvoudig te bedienen is, duidelijk te lezen is en dat de tekstkar onderhoudsarm en energiezuinig is. Bent u benieuwd welke voordelen een tekstkar met zich meebrengt? Lees dan snel verder!

Milieuvriendelijk

Anno 2021 kunt u er niet meer omheen, wat u ook aanschaft: het mag niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook wanneer u overgaat op aanschaf van een tekstkar is milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Doordat de tekstkarren van Traffic Safety Systems beschikken over een unieke lenstechniek van het LED Display gecombineerd met speciale laad- en energiebesparende technieken draagt u door de aanschaf bij aan een beter milieu. De tekstkarren stoten geen schadelijke emissies uit, zijn CO2 neutraal en produceren geen geluidsoverlast. 

Zuinig in gebruik

De tekstkarren zijn door de unieke voorzet optieken voor de LED’s erg energiezuinig. Ook zijn de tekstkarren door deze optieken er duidelijk door de grafisch mooie teksten en de hoge contrastwaarde. Door het gebruik van deze LED’s wordt uw rendement verhoogd. Door deze LED’s kan door een kleiner aantal, hetzelfde effect worden bereikt als met meerdere LED’s. Dit zorgt ervoor dat u bespaart op de aanschafprijs, het stroomverbruik en de onderhoudskosten.

Satellietcommunicatie

De tekstkarren van Traffic Safety Systems maken gebruik van communicatie via satellieten. Daardoor bent u verzekerd dat u de verkeerssystemen altijd aan kunt blijven sturen. Wanneer het signaal met de ene satelliet namelijk verloren gaat, zal de tekstkar automatisch overschakelen naar een andere satelliet. 

Traffic Safety Systems

Voor een kwalitatieve tekstkar moet u bij Traffic Safety Systems zijn! Twijfel dan ook niet om een kijkje te nemen op de website trafficsafetysystems.eu. De specialisten van Traffic Safety Systems geven u graag vrijblijvend advies en staan u bij met raad en daad. De specialisten zitten al ruim 25 jaar in het vak en hebben dus genoeg ervaring om u van goede informatie te voorzien. 

 

https://www.trafficsafetysystems.eu/