IMPULSSELECT
Image default
Gezondheid

Moedervlekken in gezicht weghalen

Moedervlekken in het Gezicht

Moedervlek verwijderen in gezicht – moedervlekken in het gezicht zijn vandaag de dag zeker gemakkelijk te behandelen. Tegenwoordig zijn er diverse manieren, van iets extremere naar hele toegankelijke. In dit artikel lees je daar onder andere meer over.

Wat is een moedervlek?

Een moedervlek is een ophoping van melanine (pigmentcellen) in de huid. Deze kunnen over het hele lichaam voorkomen en zijn vaak verschillend van kleur, grootte en vorm.

 

Moedervlekken worden zowel om medische als cosmetische redenen verwijdert. Bijvoorbeeld omdat de vorm storend is, of omdat je zo meer kans hebt op huidkanker. Wanneer de reden medisch is, dan zal de zorgverzekeraard de kosten voor je dekken.

Hoe wordt een moedervlek verwijderd

Een moedervlek verwijderen kan op verschillende manieren verwijderd worden. Er wordt vaak gebruik gemaakt van wegsnijden. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving waardoor je er niets van zult voelen. De plaatselijke verdoving wordt toegebracht middels een injectie. De injectie zelf kan gevoelig zijn, maar echt pijnlijk is het niet. De ingreep duurt vaak 5 tot 10 minuten.

  1. Een andere methode is de moedervlek wegbranden. Hier wordt echter niet vaak voor gekozen, maar soms kan deze manier erg geschikt zijn. De moedervlek wordt dan verwijderd middels coagulatie. Deze manier is vooral geschikt voor grote, uitstekende moedervlekken.
  2. Ook kun je kiezen voor een laserbehandeling. Bij deze behandeling wordt het pigment in de moedervlek vernietigd, vaak vinden hier meerdere sessie voor plaatst.
  3. De laatste manier is de moedervlek middels een geschikte crème, lichter maken. Een goed middel dat je hiervoor kunt gebruiken is Skinligt. Skinlight is erop gericht om donkere pigmentvlekken, moedervlekken, oksels, knieholtes of andere oppervlakten, discreet lichter te maken. Vaak neemt dit voor het uiteindelijke resultaat, zo’n 12 weken in beslag.

Voor meer informatie ga je naar:

moedervlekkenverwijderen.com

 

http://www.moedervlekkenverwijderen.com