IMPULSSELECT
Image default
Gezondheid

Stop met roken voor je familie

Dat roken slecht voor je is, is iets wat algemeen bekend is. Het beginnen is meestal niet heel lastig, maar het stoppen is dan wel weer wat lastiger. De familie wil vaak dat je stopt vanwege de angsten voor je gezondheid. Dit is vaak dan ook een reden voor iemand om te stoppen.

Waarom stoppen met roken?

Dat roken slecht is dat weet iedereen. Toch hebben wij vaak het idee dat niet iedereen weet hoe groot de kansen zijn van verslechtering van je gezondheid en wat concreet. Je leest vaak artikelen over bijvoorbeeld de gevaren van roken en welke gezondheidsrisico’s het met zich meebrengt. Ook op een pakje sigaretten zie je tegenwoordig plaatjes van ernstig zieke mensen. Dit is gedaan in de hoop dat mensen eerder zouden stoppen met roken.

Een interview met iemand die ziek is geworden na roken zijn ook dingen die je kunt lezen op het internet. Dit is dan gebaseerd op een waar gebeurd verhaal van iemand en soms kan dat anders overkomen op je dan dat je een algemeen stukje tekst leest. Dit heeft over het algemeen te maken omdat je toch medelijden gaat hebben voor de persoon zelf en iets wat gebaseerd is op feiten daar is niemand bij betrokken in dat specifieke verhaal.

We kunnen nu dus zeker concluderen dat informatie lezen niet de beste manier is om iemand te laten stoppen met roken. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om te stoppen met roken. Wel eens gedacht aan een cursus waarin zij jou vertellen waarom roken slecht is en hoe je het best kunt stoppen? Het is een interessante cursus die niet saai is waar alleen saai verteld wordt, er wordt ook veel gelachen en je kunt het echt zien als een leuke middag. Nog leuker veel mensen stoppen erna ook met roken. Stop met roken en ervaar de voordelen.

Wie zijn wij?

Ikstopermee.nl is een bedrijf die zich al geruime tijd inzet voor mensen die willen stoppen met roken. Deze strijd is niet het makkelijkst, maar wij willen ervoor zorgen dat hij dat wel is. Wij zijn ook het bedrijf met het hoogste slagingspercentage als het gaat om mensen die stoppen met roken na onze cursus. 

Er zijn vijf trainers in de organisatie die de mensen begeleiden in deze situatie. Ook zijn er veel vrijwilligers die allemaal ex-rokers zijn die zich graag inzetten voor anderen die ook willen stoppen. Hierdoor krijg je ook iets mee van mensen die een tijd geleden om jouw positie zaten en ook wouden stoppen. Wil jij stoppen met roken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Niet gestopt na de cursus? Dan krijg je gewoon je geld terug. Bekijk hier meer over het bedrijf ikstopermee.nl.

https://www.ikstopermee.nl/

Gerelateerde artikelen

Zelf je bloedsuiker meten

Ooglidcorrectie en de bijbehorende kosten.

Verschillen in niveaus geen probleem met trapliften