IMPULSSELECT
Image default
Auto’s en Motoren

Bedrijfsauto leasen, vaak een voordelige keuze

Wanneer je als ondernemer een bedrijfswagen wilt aanschaffen, is het van belang om een aantal zaken in het oog te hebben. Allereerst wil je een betrouwbare wagen waarmee je niet snel met pech wordt geconfronteerd. Ook is het niet onbelangrijk om je voertuig goed voor de dag te komen bij je klantenkring. Een bedrijfswagen fungeert natuurlijk ook als uithangbord voor je onderneming, dus een fraaie wagen die indruk maakt is voor iedere ondernemer welkom. Het is om die reden dan ook raadzaam om je goed te oriënteren op een geschikte auto die dienst kan doen als bedrijfswagen.

Lease een bedrijfswagen

Het is natuurlijk mogelijk om een nieuwe wagen aan te schaffen uit eigen middelen of een lening. Deze opties kunnen echter erg duur zijn en daarbij moet je ook rekening houden met hogere maandelijkse kosten, zoals verzekering of wegenbelasting. Het is daarom niet onverstandig om contact op te nemen met een leasemaatschappij, je kunt namelijk ook een bedrijfsauto leasen. Het is van belang dat je een aantal zaken goed overweegt alvorens je beslist om te kiezen voor een leasewagen, maar het is in veel gevallen zeker een goede optie. 

De voordelen

Het leasen van een bedrijfswagen kent meerdere voordelen. Leasemaatschappijen bieden namelijk de nieuwste modellen van automerken aan. Dit betekent dat je als ondernemer in een fraai voertuig voor de dag bij klanten verschijnt. Daarbij zijn nieuwe voertuigen ook veiliger en beschikken nieuwe voertuigen over moderne techniek die in bepaalde beroepsgroepen goed van pas kan komen. Ook wanneer je als ondernemer duidelijk weet hoeveel kilometers je op jaarbasis aflegt, is leasen een goede uitkomst. Je spreekt namelijk met de leasemaatschappij af hoeveel kilometers je aflegt, zodat je weet waar je aan toe bent. Los daarvan biedt het lease van een bedrijfswagen ook diverse fiscale voordelen.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/