IMPULSSELECT
Image default
Auto’s en Motoren

Audi A3 tweedehands

Ja, absoluut. Ook de Audi A3 tweedehands is nog zeker de moeite waard. Occasions van Audi zijn toch al gewild, en zeker deze compacte middenklasser. Tot 2010 was de Audi A3 het instapmodel van Audi, dat voor de A3 nadrukkelijk gebruik maakt van het Golf-platform. Nog steeds rollen er nieuwe Audi’s van dit type van de band. De Audi A3 heeft zich een vaste plaats weten te bemachtigen in de autowereld, terwijl het met de BMW 3-serie, de Opel Astra en de Peugeot 307 toch heel stevige concurrentie had en heeft.

Audi A3 is sterk gebaseerd op de Volkswagen Golf

De Audi A3 is sterk gebaseerd op de Volkswagen Golf. De eerste Audi A3 werd in 1994 geproduceerd, waarna een eerste facelift in 2000 plaatsvindt. In 2003 volgde de tweede generatie, acht jaar later was de populaire A3 al toe aan de derde generatie, een auto die nog gemaakt wordt. Die derde generatie Audi A3 was nu beschikbaar met een Panorama dak, een elektrische parkeerrem, adaptive cruise control en rijbaan assistent. Als je een Audi A3 tweedehands wilt kopen, dan kun je te maken krijgen met de 3-deurs hatchback, 5-deurs hatchback, 4-deurs sedan en 2-deurs cabriolet.

Je vond er wel de inspiratie bij de keuze voor een nieuwe, gebruikte auto

Bij gebrek aan inspiratie raadpleegde je internet en stuitte toevallig op een autoblog met het laatste autonieuws behalve dat las je er bijzonder autonieuws en vond je vooral inspiratie. En dat was precies wat je zocht nu je zelf geen enkele idee had welke occasion voor jou de moeite waard zou zijn. Je las er over de Audi A3 en je was verkocht. Nu alleen nog zoeken naar een geschikte Audi A3 in tweedehands uitvoering. Audi’s zijn gewild, dus handel snel als er een Audi van dit type beschikbaar is. Houd het auto nieuws dan ook goed in de gaten.