IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Schoonmaken van de badkamer

Het is een wekelijkse bezigheid die moet gebeuren, ik heb het over het schoonmaken van de badkamer. Dit is elke week een hele klus, maar als we er klaar mee zijn, zijn we weer erg tevreden over ons eigen doorzettingsvermogen en kunnen we er weer een hele week tegen aan. Het is bij velen toch een grote frustratie dat na al het schoonmaken de badkamer voegen nog steeds niet wit worden. Al gebruiken we oma’s tips en andere trucs die we vinden op het internet, het werkt niet. En al maken we de volgende keer nog harder schoon, het heeft allemaal geen zin.

Oplossing voor vieze voegen

Een oplossing voor de niet witte voegen, die wel werkt, is het voegXpert set. Alle voegen wit maken is de reden waarom deze set is ontwikkeld. Als u echter geen witte voegen wil, maar een andere kleur is dat geen probleem. Deze voegen set is namelijk te bestellen in verschillende kleuren.  De voegen set bestaat onder andere uit een voegenspuit die ervoor bedoeld is om alle voegen wit (of een andere kleur) te maken en het is erg eenvoudig werken met deze spuit. Het duurt namelijk maar een enkele dag om uw oude, lelijke voegen er weer brandnieuw uit te laten zien.

Extra voordelen

Naast het wit maken van de voegen is er nog een ander handigheidje waar deze voegen set voor zorgt. Deze set zorgt namelijk ook voor de waterdichtheid van de tegels. Hierdoor gaan de tegels dus langer mee en bespaar je kosten op de lange termijn. Je kunt dus beter nu je voegen goed onderhouden, dan dat je straks al de tegels in je badkamer moet gaan vervangen. Deze waterdichtheid zorgt er namelijk voor dat er een kleinere kans is op schimmels. Schimmels komen namelijk voor op vochtige plekken.

Daarnaast is het een feit dat schone voegen ervoor zorgen dat de badkamer goed onderhouden lijkt. Als er bijvoorbeeld mensen (onverwacht) komen logeren is het wel fijn dat ze zich kunnen wassen in een schone badkamer. Huisgenoten en familie zullen dit waarschijnlijk ook op prijs stellen.

https://www.voegxpert.nl/