IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Relaxed werken in Shiftbase

Als de personeels administratie doen jouw dagelijks werk is, willen we je attent maken op softwarepakket Shiftbase. In dit alles-in-één-programma kun je meerdere taken combineren en werk je op één en dezelfde plek. Dat betekent dat je dus geen tijd meer kwijt bent aan het constant switchen tussen programma’s. Een pluspunt is ook dat je online werkt en overal en altijd kunt inloggen. Moet je last-minute een roosterwijziging doorvoeren? Je regelt het vanaf je tablet of smartphone.

Shiftbase is ook toegerust voor dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en / of jaarlijkse urenregistratie. Gewerkte uren kunnen op verschillende manieren worden bijgehouden: in een speciaal hiervoor ontwikkeld formulier, via de ingebouwde prikklok of binnen de app. In- en uitklokken is weer helemaal terug van weggeweest. Het blijkt dat veel werknemers het fijn vinden dat uren precies geregistreerd worden.  Als je kiest voor de prikklok-functie binnen Shiftbase zijn er vervolgens drie manieren waarop jouw mensen kunnen in- en uitklokken: via een concrete prikklok, middels de app, vanachter een desktopcomputer. Kloktijden zijn vanaf iedere locatie te registreren. Klokken op basis van een geo-locatie of een IP-adres behoort ook tot de mogelijkheden. Binnen Shiftbase worden de geklokte tijden automatisch afgerond. Vergeet iemand uit te klokken? Na een bepaalde periode gebeurt dat vanzelf.

Shiftbase is niet ontwikkeld voor een specifieke branche. De software wordt onder meer gebruikt in beveiliging, facilitaire dienstverlening, recreatie, transport, hotel, Retail, horeca, productie, zorg & welzijn. Je kunt Shiftbase afstemmen op bedrijfseigen behoeften. Functionaliteiten waar je niks mee doet, zet je uit. Programma’s die voor jou onmisbaar zijn, kun je koppelen aan Shiftbase. Een paar voorbeelden: Vectron, Wagestream, Webfleet Solutions, Nmbrs, Mplus KASSA en Lightspeed.

Tot slot nog wat achtergrondinformatie over Shiftbase. Het programma is in opdracht van DifferentLab B.V. ontwikkeld en op de markt gebracht. Drijvende krachten zijn Kars Frijters en Jurrien Strobel. Dat Shiftbase zo populair is en veel gebruikt wordt, betekent niet dat hun werk erop zit. Het tweetal is continu op zoek naar verbeterpunten. Feedback van gebruikers is hierbij richtinggevend.

https://www.shiftbase.com/nl