IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Bij Rollz kan je deze rollators vinden

Rollz heeft meerdere soorten rollators. Ze hebben drie verschillende soorten rolstoelen namelijk: De rollz flex, de rollz motion performance en rollz motion rhythm. De rollz flex is een rollator dat van lichtgewicht is en met een boodschappentas. Je kan makkelijk al je boodschappen of andere spulletjes in de tas doen van je rollator. De rollz motion performance kan je overal mee lopen je kan met de rollz rollator mee lopen en in het bos bijvoorbeeld. De banden van de rollator heeft veel lucht erin zitten. Zo kun je makkelijker met de rollator wandelen. De rollator heeft een rugleuning die je kan in en uit kan klappen. Doordat je het kan uitklappen en inklappen kan je lekker in de rolstoel gaan zitten en goed mee wandelen. 

Rollz motion rhythm 

Deze soort rollatoren zijn bedoeld voor mensen met een aandoening zoals parkinson. Je hebt ook nog een speciale app hiervoor, zodat je een laser aan kan doen dat op de grond schijnt. De laser zorgt ervoor dat je beter stap voor stap je benen naar voor kan zetten. De rollator maakt ook geluid dat ervoor zorgt dat je goed in hetzelfde ritme gaat lopen en in de handvatten zitten vibrerende dingen, zodat je loopritme nog meer verbeterd. 

Knop

Je hebt een app op je telefoon van de rollators van rollz waarmee jij je geluid van de ritme harder of zachter kan zetten, de laser aan of uit kan doen en de vibratie uit kan doen. Op de rollator zelf zitten ook een paar knoppen, zodat je gewoon op een knop kan klikken en iets aan of uit gaat en geen app hoeft te gebruiken. De app is gratis in de app of playstore. Je download het alleen maar en koppelt je telefoon aan de rollator en je kan lopen.