IMPULSSELECT
Image default
Onderwijs

Cursus Duits voor bedrijven

Komt u voor uw werk regelmatig in contact met Duitssprekende klanten, opdrachtgevers of collega’s? Dan heeft u een streepje voor als u zich uit kunt drukken in het Duits. Misschien spreekt u al een aardig woordje, maar kan het geen kwaad om uw taalkennis te verbreden. Of misschien begint u het liefst bij de basis, omdat u die nog niet geheel onder de knie heeft. In beide gevallen heeft u een cursus Duits nodig die gericht is op uw vakgebied. Het liefst helemaal op maat gemaakt voor uw situatie, zodat u het optimale uit de cursus kunt halen.

The Square Mile taalcursussen

Voor zo’n taaltraining op maat, die afgestemd is op uw branche en persoonlijke leerdoelen, kunt u terecht bij The Square Mile. Wij zijn als taalinstituut gespecialiseerd in het geven van taaltrainingen voor bedrijven. U kunt bij ons niet alleen terecht om Duits te leren, maar ook voor heel veel andere talen. Van een cursus zakelijk Engels tot juridisch Spaans of technisch Frans. Voor elke taal en branche hebben we wel een geschikte taaltrainer. Onze trainers zijn native speakers die hun eigen taal tot in de puntjes beheersen en hun taalkennis effectief over weten te brengen op hun cursisten.

In-company of online taaltraining volgen

The Square Mile is actief door heel Nederland. We hebben meerdere trainingslocaties om onze taaltrainingen te geven, maar we komen ook graag bij bedrijven zelf langs. Deze in-company trainingen hebben als voordeel dat cursisten geen reistijd kwijt zijn, maar gewoon op hun werkplek de training kunnen volgen. Een andere populaire vorm van taalcursussen volgen, zijn online trainingen. Bij The Square Mile krijgt u hiervoor een eigen trainer aangewezen, waarmee u op regelmatige basis online face-to-face contact heeft. Een taaltraining op afstand dus eigenlijk, maar wel met de voordelen van individuele begeleiding.

https://www.thesquaremile.nl