IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Welke werkzaamheden voert een loodgieter in Groningen uit?

Een loodgieter voert veel verschillende werkzaamheden uit, maar welke vallen precies onder de loodgieter? In dit lijstje leggen wij uit welke werkzaamheden een loodgieter in Groningen uitvoert. 

 

Aanleggen van nieuw sanitaire of leidingen

Het aanleggen van nieuw sanitaire en bepaalde leidingen is iets dat wordt uitgevoerd door een loodgieter. Dit betekent dat een loodgieter een plan kan maken voor wanneer je nieuw sanitaire wilt laten installeren of het laten leggen van nieuwe leidingen. Wanneer dit plan in overleg met jou wordt goedgekeurd zal de loodgieter de leidingen of het nieuwe sanitaire plaatsen. Je kunt een loodgieter in Groningen gemakkelijk inhuren door contact op te nemen met MyGo via de MyGo Matchmaker of te bellen naar 085 – 432 00 32. 

Het opsporen en verhelpen van lekkages

Naast het aanleggen van nieuw sanitaire of leidingen helpt een loodgieter ook wanneer er sprake is van een lekkage. De loodgieter kan de lekkage opsporen door middel van een lekdetectie en wanneer de lekkage is gevonden kan de loodgieter deze ook verhelpen. De loodgieter zal hiervoor gebruik maken van verschillende soorten gereedschap en vervolgens wordt de lekkage verholpen. Wanneer je een loodgieter in Groningen nodig hebt voor een spoedreparatie is dit ook mogelijk. 

Huur een loodgieter in Groningen

Wanneer je op zoek bent naar een loodgieter in Groningen kun je deze gemakkelijk inhuren door gebruik te maken van de MyGo Matchmaker van MyGo. Vul het formulier in en vervolgens wordt er een loodgieter bij jou in de buurt gezocht die beschikbaar is om de klus uit te voeren. Wanneer je liever telefonisch contact hebt met een loodgieter kun je bellen naar 085 – 432 00 32.