IMPULSSELECT
Image default
Onderwijs

De goede naam van Fabius Opleidingen

Wie al een tijdje thuis zit of op zoek is naar een nieuwe baan of uitdagende werkzaamheden, doet er verstandig aan om te overwegen bij Fabius Opleidingen zijn kennis en vaardigheden te vergroten. Fabius Opleidingen staat namelijk landelijk goed aangeschreven en werkgevers hebben er vertrouwen in dat een diploma van Fabius Opleidingen staat voor gedegen kennis en vaardigheden die direct in de praktijk kunnen worden ingezet. Dat maakt een diploma van Fabius veel waard op de arbeidsmarkt.

Fabius Opleidingen voor re-integratie

Ben je al langere tijd werkloos dan zal je waarschijnlijk bekend zijn bij het UWV en/of een re-integratiebureau. Met name de opleidingen Receptioniste/Telefoniste, (Financieel) Administratief Medeweker en Secretaresse zijn geschikt voor dit doeleinde. Dat geldt overigens ook voor herintreders. Maar wat maakt deze opleidingen nou zo geschikt? Ten eerste wordt er geen vooropleiding vereist, dus kan je altijd deelnemen. Deze functies worden veel gevraagd op de arbeidsmarkt en Fabius biedt daar dan ook een specifieke opleiding voor. Tenslotte heeft Fabius kijk op wat een werkgever verwacht en zorgt er dan ook voor dat dit in het lesmateriaal wordt opgenomen.

Onderwijs op maat

Uiteraard zijn de opleidingen van Fabius niet speciaal gericht op re-integratie. Iedereen kan deelnemen aan het onderwijs. Het staat particulieren vrij zich aan te melden voor de standaard opleidingen. In de praktijk echter, blijkt dat veel cursisten werkzaam zijn bij overheidsinstanties of het bedrijfsleven en dat de opleiding door de werkgever is geregeld. Er kunnen zelfs Incompany opleidingen worden verzorgd door Fabius. Dat wil zeggen dat de opleidingstraject is aangepast aan de specifieke situatie van een bedrijf. Deze opleidingen zijn gericht op kantoorwerkzaamheden waarbij zowel de structuur als de inhoud van de lesstof wordt aangepast aan het bedrijf. Onderwijs op maat zeg maar.