IMPULSSELECT
Image default
Adverteren

Bedrijfskleding tips voor het voorjaar

Werkkleding voor het voorjaar

Het voorjaar is van start , het begin van de lente! De dagen worden langer en de zon gaat vaker schijnen en dus wordt het langzamerhand weer warmer. Maar met een klimaat zoals die in Nederland weet je het natuurlijk nooit. Niet voor niets dat we de gezegde hebben ‘april doet wat ie wil’, duidend op de verrassende weersomstandigheden die we kunnen hebben in het voorjaar. Desondanks mag je ervan uitgaan dat je werkdagen warmer gaan aanvoelen. Je zult waarschijnlijk eerder transpireren en dit effect zul je merken op je werkdag. Eerder vermoeid, langzamer werken en minder geconcentreerd zijn bekende dipjes als het warmer wordt. Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn! Werk je namelijk veel buiten of binnen, dan is goed ademende werkkleding met klimaat/vochtregulering de oplossing. Workwear24 biedt een gebalanceerd werkkleding aanbod voor de professional.

Bodywarmers met extra zakken

Een zeer handig en veelgebruik kleding stuk is de bodywarmer. Een bodywarmer houdt de torso warm en veilig. Je armen hebben extra veel bewegingsruimte. Ideaal als je het even koud hebt als je naar buiten moet. Je trekt het gemakkelijk aan ( of uit ) en dat is het prettige van een bodywarmer.

Tip: De werk bodywarmers van Workwear24 zijn goed gevoerd en daarom ook heel goed geïsoleerd. Je kunt ze dus het heel jaar door aantrekken. Ideaal! Wat ook handig is, zijn de functionele zakken op borsthoogte, binnenzijde van de jack en de zakken aan de zijkant.

Werkpolo’s in alle kleuren denkbaar

De polo is natuurlijk niet weg te denken als werkkleding. Iedereen draagt weleens een polo. Waarom? Ze zijn licht om te dragen, zijn vaak leverbaar in trendy kleuren en hebben een prettig pasvorm en zijn natuurlijk relatief goedkoop om te bestellen. Bij Workwear24 is het niet anders. Waar wij ons in onderscheiden is een zeer goede kwaliteit standaard werkpolo van echt katoen. Dit zit niet alleen fijn, katoen biedt natuurlijke zuurstofdoorlaatbaarheid en dat is weer heel prettig voor je werkdag. Bestel handige werkpolo’s in onze webshop in alle denkbare kleuren en laat ze ook direct bedrukken of borduren voor een chique professionele uitstraling.

Sportieve werksneakers met stalen neus

Laat die grote lompe kisten maar thuis! Het voorjaar begin je trendy met de safety sneakers van Workwear24! Super veilige schoenen in een modern jasje. Lekker licht en met de uitstraling van een sportieve sneaker, maar dan wel met een anti-slip zool, een stalen neus en goede voetzool. Je collega’s zullen je complimenteren voor de sportieve look. Bestel deze veiligheidssneakers in elk denkbare maat met gratis verzending vanaf €45,- excl. btw.

Blijf goed zichtbaar met veiligheidskleding van Workwear24

Zichtbaar zijn is natuurlijk altijd belangrijk, ongeacht het seizoen. Laat je niet verrassen door de weer elementen en koop een fluor gele of fel oranje regenjack, oranje hesje of werkoverall zodat je altijd goed zichtbaar blijft. Bekijk ons volledige aanbod veiligheidskleding hier.

https://www.werkkleding-workwear24.nl