IMPULSSELECT
Image default
Adverteren

Creatief met vazen

Met vazen kun je werkelijk alle kanten op. De perfecte uitlaatklep dus voor creatieve mensen. Ben je wat minder creatief, maar wil je toch leren hoe je bloemenvazen leuk kunt opvullen? Haal je hart maar gerust op: met onze ideetjes en een klein beetje hulp van jouw eigen handen, maak je de mooiste gevulde vazen. Voor meer ideeën kan je alvast een bezoekje brengen aan ons youtubekanaal, daar vind je de leukste tutorials. Maar wist je dat je meer met een vaas kan doen, dan er alleen bloemen of planten in stoppen? Er zijn bijvoorbeeld mensen die gebruiken voor hun kruiden in de keuken. Staat niet alleen heel modern en leuk, maar is ook nog eens een handig opbergmiddel! En dat zijn nog maar de eerste creatieve dingen die je kan doen met vazen. Lees gauw verder.

Creatief met vazen: let op het kleurpallet en verschillende vormen

Bij het opmaken van vazen en het creëren van een bepaalde sfeer in je inrichting, is het uiterst belangrijk om te letten op het kleurpallet. Wat wordt hiermee bedoeld? Transparante kristalglazen vazen, zoals wij verkopen, passen perfect bij een gekleurde inrichting. Zo breng je wat meer rust in huis en vloeken de kleuren niet zo snel. Daarnaast is het leuk om met vormen te spelen. Je kan kiezen voor een strakke look door dezelfde vazen en bloemen te gebruiken. Maar je kan ook kiezen voor de speelse look door veel verschillende formaten en bloemen te gebruiken in huis.

Creatief met vazen: gebruik niet alleen bloemen

Het is ook heel leuk om eens wat anders in jouw vazen te doen. Zo is het ontzettend speels om een plant in een vaas te stoppen. Het is niet erg gebruikelijk, maar kan ontzettend leuk staan op bijvoorbeeld een dressoir en geeft een leuk effect aan de vaas. Is je interesse al wat gewekt? Bekijk dan gauw ons assortiment aan vazen op Flowertools.

 

http://flowertools.nl/vazen/