IMPULSSELECT
Image default
Vervoer en transport

Goedkoop touringcar huren

We hadden afgesproken om afgelopen weekend naar het ADE in Amsterdam te gaan. Dit is een festival wat een week duurt in alle clubs van Amsterdam met de grootste dj’s van de wereld. We hadden allemaal een kaartje alleen hoe zouden we er heen gaan? We hadden geen zin om zelf te gaan rijden want dan kreeg je weer gezeur met wie de bob moest zijn. We besloten eens te gaan kijken naar een auto en chauffeur. Omdat dit best prijzig was vroegen we voor de grap wat een touringcar huren zou kosten. Dit viel ons best mee aangezien je het kan delen door een grote groep personen. Omdat we dit wel eerst goed moesten regelen vroegen we ons af of er nog meer mensen uit Veenendaal en omstreken naar het ADE zouden gaan. We besloten om een facebook evenement aan te maken om zo te kijken of er nog meer mensen gingen. Het was een open evenement dus iedereen kon zich aanmelden. Uiteindelijk 1 week voordat we zouden gaan stonden er 53 mensen op aanwezig en dit zou dus erg in de kosten schelen.

Bus van Noot Personenvervoer

We besloten snel even langs de website van Noot Personenvervoer te gaan aangezien we hier al eerder contact mee hadden gehad. We zagen ook dat je hier een touringcar kon huren en daar past wel 62 mensen in. Ruimte genoeg voor ons dus. Ook kreeg je er een chauffeur bij de je op een positie ophaalde en vervolgens ook weer naar die vaste plek terug bracht. Wij vonden dit een goed idee en besloten dat we een touringcar huren gingen. Alles werd besproken met noot en we hadden de plaats en tijd afgesproken.

ADE

De dag was daar, we gingen naar Amsterdam. We hadden er allemaal super veel zin in en omdat we aan een touringcar huren hadden gedaan waren we nog wat minder kwijt ook. De touringcar kwam precies om 7 uur de parkeerplaats opgereden van het station in Veenendaal. anderhalf uur later waren we in Amsterdam en we hebben een geweldige avond gehad.