IMPULSSELECT
Image default
Auto’s en Motoren

Comfort in je lease auto

De aanschaf van een auto is voor veel mensen een flinke kostenpost, of je de auto nu aanschaft voor privé gebruik of voor gebruik als bedrijfswagen. Hoe dan ook kan een auto onmisbaar zijn in je dagelijks leven. Zeker als je als ondernemer voortdurend onderweg bent naar klanten, afspraken en projecten. Wanneer je veel op de weg zit en wekelijks vele kilometers rijdt, dan speelt de mate van comfort in je auto een grote rol. Het is voor iedereen natuurlijk verschillend welke eisen je daaraan stelt, maar een feit is dat een nieuwe auto doorgaans meer comfort biedt, dankzij modernere technieken, dan een oudere occasion.    

Zakelijke lease of private lease

Om zonder hoge aanschafkosten in een nieuwe auto te kunnen rijden, is auto lease een goede oplossing. Een Renault Trafic leasen bijvoorbeeld, betekent dat je over een ideale bedrijfswagen beschikt met veel laadruimte en een moderne cabine met een ruime mate van comfort. Maar niet alleen zakelijk kun je een auto leasen, ook private lease neemt toe in populariteit. Dat houdt in dat het rijden in een nieuwe auto met alle moderne gemakken voor een grote groep mensen is weggelegd. Maar hoe werkt lease dan eigenlijk?

Een contract met de leasemaatschappij

Om een auto te kunnen leasen, of dat nu zakelijk of privé is, sluit je een contract af met de leasemaatschappij. In dat contract is vast gelegd welk bedrag jij maandelijks aan de leasemaatschappij moet betalen, en welke auto de leasemaatschappij jou daarvoor ter beschikking stelt. Ook staat erin welke kosten door de leasemaatschappij worden betaald, en welke kosten er eventueel voor jou nog bij komen, naast het vaste maandbedrag. Zo kan er een eigen risico gelden op bepaalde reparaties, of de brandstofkosten worden bijvoorbeeld niet vergoed als  je in het buitenland bent of als je boven een bepaalde grens komt. 

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen