IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

MS Polymeerkit gebruiken

Bent u van plan MS Polymeerkit te gaan gebruiken voor een klus in huis? Neem dan eerst even alle toepassingen door en zorg ervoor dat u de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Zo voorkomt u problemen en zorgt u voor de mooiste oplossing voor uw klus! Op technischeprodukten.nl vindt u het advies wat u nodig heeft en heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten polymeerkit. 

MS Polymeerkit advies

MS Polymeerkit is een zeer veelzijdige kit die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Op onze website, www.technischeprodukten.nl, vindt u verschillende soorten van deze kitsoort. Met deze kit kunt u niet alleen hout lijmen, maar ook verschillende soorten metalen, natuursteen, trespa, lood en zink. Ga echter niet direct aan de slag, maar zorg er eerst voor dat de ondergrond droog en schoon is. Op die manier zorgt u er echt voor dat alles watervast wordt gelijmd. U kunt er ook voor kiezen om eerst een hechtproef te doen met de lijmkit. De verschillende soorten MS Polymeerkit in ons assortiment hebben namelijk verschillende kleuren. Zo hebben wij witte, grijze of zwarte varianten. Bij een hechtproef op een onopvallende plaats ziet u direct of het de juiste kleur is, maar ook of deze oplossing goed genoeg werkt! Twee vliegen in één klap dus! 

Onze andere producten

Uiteraard verkopen wij op onze website niet alleen lijmkits, maar ook andere technische producten. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor meerdere marktsegmenten, niet alleen voor de thuisklusser, maar ook zeker voor de professionals. Al het technische gereedschap op onze website hebben wij op voorraad in ons eigen magazijn. Hier hebben wij ook direct ons kantoor en de verkoopbalie, zodat wij snel kunnen schakelen en uw producten snel leveren. 

Advies

Bij ons werken er mensen met enorm veel ervaring op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud. Heeft u dus een vraag over onze producten of bent u er niet zeker van welk product het beste is voor uw klus? Laat u dan adviseren door één van onze medewerkers. Wij streven ernaar om onze kennis en vakmanschap in te zetten om u zo goed mogelijk op weg te helpen.