IMPULSSELECT
Image default
Zorg

Landelijke of regionale zorgverzekeraar?

Er zijn in Nederland veel zorgverzekeraars, die verzekeringen bieden voor iedere inwoner, ongeacht de provincie waarin u woont. Daarnaast zijn er een aantal regionale zorgverzekeraars. Hiervan kunnen alleen de mensen gebruik maken uit die specifieke regio. Dit betekent echter niet dat u dan alleen gebruik kunt maken van zorg in die regio. Met een regionale zorgverzekering kunt u terecht door heel Nederland.

Waarom dan kiezen voor een regionale zorgverzekeraar?

Een regionale zorgverzekeraar is een stuk kleinschaliger en daardoor persoonlijker. Zorgverzekeraar Salland is er speciaal voor iedereen in Overijssel of Gelderland. In deze regio gaan wij in gesprek met zorgverleners, bijvoorbeeld over de kwaliteit en de kosten van zorg. We zijn op de hoogte van de zorgsituatie in de omgeving. Dit maakt dat we u gericht kunnen adviseren over een passende behandelaar. Vanzelfsprekend dicht bij huis en zonder lange wachtlijst.

Salland basis- en aanvullende verzekering

Salland biedt een voordelige basisverzekering, maar ook vier aanvullende verzekeringen. Deze variëren van een bescheiden pakket, tot een zeer uitgebreid pakket. Zo kunt u de aanvullende verzekering selecteren die het beste aansluit bij uw zorgbehoeften. Vindt u het lastig om een keuze te maken, dan helpt Salland u hier graag bij.

Tandarts- en orthodontist verzekering

Kosten voor de tandarts en orthodontist kunnen flink oplopen. Heeft u een kostbare behandeling bij de tandarts in het vooruitzicht? Of heeft uw kind komend jaar een beugel nodig? Dan is het verstandig om een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Salland biedt er drie, elk met een andere maximale dekking per kalenderjaar. Een aparte orthodontist verzekering kunt u niet afsluiten, maar de kosten voor de orthodontist worden vergoed vanuit uw tandartsverzekering. Dit geldt echter alleen voor kinderen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 en wilt u orthodontie kosten vergoed krijgen? Dan kan dit alleen in uitzonderlijke gevallen. Meer informatie hierover vindt u op onze website.

https://www.salland.nl