IMPULSSELECT
Image default
Zorg

De beste thuiszorg vindt u bij HappyNurse

HappyNurse heeft thuiszorgvestigingen door heel Nederland. Vanuit kleinschalige wijkteams wordt thuiszorg geboden. Hierdoor krijgen patienten zorg geboden door zeer ervaren wijkverpleegkundigen en -verzorgenden die uit dezelfde buurt komen. Dit maakt het contact tussen het zorgpersoneel en de patient een stuk hechter. Het is namelijk erg prettig wanneer diegene die u als patient thuis ontvangt ongeveer dezelfde achtergrond heeft. Dat maakt thuiszorg van NappyNurse vertrouwd en persoonlijk. Heeft u, of iemand uit uw omgeving hulp nodig thuis? Neem contact op met HappyNurse voor een open en vrijblijvend gesprek.

In aanmerking komen voor thuiszorg

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Wanneer u om wat voor reden beperkt raakt in uw dagelijkse doen, dan komt u in aanmerking voor thuiszorg. Thuiszorg is niet alleen voor ouderen, maar ook jong volwassenen die moeite hebben met dagelijkse taken. Dit kan vanwege een beperking, of zelfs hulp na een ziekenhuisopanme.

U kunt thuiszorg aanvragen bij diverse situaties. Anders dan vaak gedacht, is thuiszorg niet alleen voor ouderen. Ook wanneer u een operatief heeft ondergaan of wanneer u hulpbehoevend bent vanwege letsel of aandoening, kunt u aanspraak maken op thuiszorg. HappyNurse heeft zes verschillende vormen van thuiszorg. De thuiszorgdiensten op een rijtje:

  • Verpleging aan huis
  • Persoonlijke verzorging
  • Begeleiding aan huis
  • Dementiezorg
  • Nacht-of 24-uurszorg
  • Palliatieve zorg aan huis

Afhankelijk van uw situatie krijgt u tijdelijke of langdurige thuishulp. Ook kan het slechts gaan om enkele uren per dag tot en met 24-uurszorg. Tijdens een eerste gesprek met de patient en het advies van de huisarts, kan worden bepaald welke hulp kan worden aangeboden. Wanneer thuishulp wordt toegezegd, krijgt de patient (medische) zorg van gespecialiseerde verzorgenden en verpleegkundigen.

Hoe vraagt u thuiszorg aan?

Wanneer u merkt dat bepaalde dagelijkse handelingen niet meer zo makkelijk gaan, dan kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden op de website van HappyNurse. Nadat zij uw aanvraag hebben ontvangen, neemt een wijkverpleegkundige direct contact met u op om uw situatie te bespreken. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om een thuiszorgplan met u op te stellen.

Ook als u al mantelzorg ontvangt, kunt u in aanmerking komen voor thuis. Vaak met het idee om deels thuiszorg te verlenen en uw mantelzorger te assisteren en te verlichten. U wilt thuiszorg aanvragen? Wacht niet langer en neem contact op met HappyNurse. Op de website kunt u direct thuiszorg aanvragen. Een verwijzing van uw huisarts is niet altijd nodig.

De thuiszorgteams van HappyNurse

Wijkteams van HappyNurse zitten verspreid door het land. Daardoor is de kans groot dat u thuiszorg ontvangt door gespecialiseerde verpleegkundigen uit uw eigen buurt. Vraagt u zich af wat thuiszorg kost? Ook deze informatie ontvangt u zodra u contact opneemt met een van de wijkteams van HappyNurse. In de meeste gevallen wordt thuiszorg vergoedt door uw gemeente.

Over HappyNurse

HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel. De missie van HappyNurse is: ‘Happy Nurse. Happy Patiënt’. Rond dit uitgangspunt bouwt HappyNurse we met passie en toewijding aan om de zorg steeds verder te verbeteren.

https://happynurse.nl/