IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Heeft u schade aan uw dak? De Dakmakers kunnen uw dak repareren!

Wanneer uw dak schade heeft opgelopen doet u er goed aan om zo snel mogelijk een dak reparatie uit te laten voeren. Hiervoor kunt u De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn inschakelen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 085 022 0680. Ook kunt u via onze website, www. dakmakers. nl,  een afspraak bij ons inplannen. Wanneer u langere tijd wacht met het laten repareren van uw dak kan de schade groter worden. Vooral lekkages kunnen vrij snel grote schade en problemen veroorzaken. Niet alleen het ongemak dat u daarvan heeft is groot, ook de reparatie kosten zullen groter worden. Wacht daarom zeker niet te lang met het maken van een afspraak!

Hoe gaan we te werk bij schade

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij zo snel mogelijk bij u langskomen. Als we bij u zijn zullen we eerst het dak op gaan om de schade op te nemen. Als we helemaal in kaart hebben wat de schade is komen we naar beneden om met u te overleggen hoe we de schade kunnen oplossen. Nadat we alles hebben uitgelegd en het helemaal duidelijk is voor u gaan we het dak weer op om de schade te herstellen. Alle technici die werkzaam zijn bij De Dakmakers zijn gecertificeerd en hebben een goede dosis ervaring. Wij werken volgens de veiligheidseisen. En op alle reparaties die wij op uw dak uitvoeren krijgt u volledige projectgarantie.

Uitstekend dakbeheer

De Dakmakers zorgen voor uitstekend dakbeheer. U kunt ons niet alleen inschakelen voor reparaties aan uw dak, maar ook om uw dak te onderhouden en om advies te krijgen over uw dak. Naast het repareren en onderhouden van daken en het adviseren over daken hebben wij een 24/7 dakservice. Dit betekent dat wij altijd, ook midden in de nacht en op feestdagen, voor u klaar staan wanneer u plotselinge schade aan uw dak heeft gekregen. Kortom, bij De Dakmakers zit u zeker weten goed!  

https://www.dakmakers.nl/