IMPULSSELECT
Image default
Zorg

Professionele EPD software voor je praktijk? Kies voor Incura!

Dankzij de integratie van WeSeeDo binnen Incura is het voortaan mogelijk eenvoudig en veilig te beeldbellen met je cliënten. Sinds de coronapandemie zijn online afspraken gangbaar geworden. Voor logopedisten bijvoorbeeld is WeSeeDo echt een uitkomst. Het Incura-team hoort van haar logopedie-klanten dat beeldbelafspraken absoluut niet ten koste gaan van de kwaliteit. De verbinding is betrouwbaar en stabiel. Het beeld is scherp. Het geluid is prima. Patiënten vinden het een uitkomst; het scheelt ze tijd en heen-en-weer-gereis.

Disciplines

Het Incura praktijksoftware programma wordt continu geperfectioneerd. Leidraad hierbij is de feedback die Incura van gebruikers krijgt. De ruim 30 Incura-medewerkers streven ernaar dat de administratie steeds sneller, makkelijker en soepeler verloopt. Veel van hen hebben een achtergrond in de zorg. Zij weten wat voor software voor de zorg jij nodig hebt. We hadden het over logopedie, maar dat is niet het enige zorg-specialisme waar Incura geschikt voor is. Het pakket wordt ook gebruikt in de volgende disciplines:

  • GGZ;
  • fysiotherapie;
  • oefentherapie;
  • ergotherapie;
  • multidisciplinaire praktijken.

Licenties

Incura weet de EPD kosten binnen de perken te houden; de tarieven zijn scherp. Je hebt de keuze uit twee licenties. Voor de zorgverleners met een groot cliëntenbestand en een omzet van € 55.000 of meer is er licentiemodel 1. Je betaalt een vast maandbedrag dat afhankelijk is van het aantal gebruikers in jouw praktijk. Licentiemodel 2 is interessant voor beginnende zelfstandige zorgverleners, parttimers en therapeuten met een kleine praktijk. Je betaalt ook in dit geval een vast maandelijks tarief plus 1% van de jaaromzet. Op www.incura.nl lezen we hierover: “ (…) De maandprijs wordt gebaseerd op de schatting van je jaaromzet en wordt achteraf verrekend op basis van de werkelijk gedeclareerde omzet (met een minimum van 10.000,- euro).“ Wil je de actuele bedragen weten? Twijfel je of in jouw specifieke geval licentie 1 of 2 passender is? Stuur een mailtje naar Incura. Je krijgt het tarievenoverzicht en / of een offerte snel toegestuurd.

https://www.incura.nl/