IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Redenen om een Abraham pop te huren

Als er een Abraham Visser pop in iemands tuin staat, dan weet je eigenlijk meteen dat de bewoner 50 jaar is geworden. Door een opblaaspop te huren kun je de jarige op een leuke en plagerige manier verrassen met zijn of haar mijlpaal. De reden dat 50 jaar tegenwoordig zo’n enorme mijlpaal is, is omdat het vroeger een hoge leeftijd was. In die tijd werden mensen niet oud en keek men op tegen iemand die 50 was. Abraham en Sarah waren heel oud en hadden levenservaring, waardoor het in Nederland een traditie werd om een 50-jarige voor een dag als Abraham of Sarah aan te spreken.

Soorten Abraham poppen

Ken jij iemand die bijna Abraham of Sarah gaat zien? Dan zijn er verschillende poppen waarmee je hem of haar kunt verrassen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Abraham Visser, een oude man met rollator, of een ‘gewone’ oude man. Eigenlijk zijn de mogelijkheden ongekend. Mocht je het compleet anders willen doen, dan kun je ook kiezen voor een ‘Ouwe l*l’ pop. Deze pop is ideaal als je de jarige op een respectvolle manier wilt plagen. Hij gaat er vast en zeker om lachen, en de kans is groot dat hij het nooit meer vergeet.

50: een bijzondere mijlpaal

De meeste mensen vinden het niks om ouder te worden, maar 50 jaar is een bijzondere mijlpaal waar je trots op mag zijn. Genoeg reden dus om een feest te houden. Iedereen mag weten dat de persoon in kwestie 50 is geworden, want deze leeftijd bereik je maar één keer. Het is een leeftijd die wat extra’s verdiend, dus is het leuk om een Abraham Visser pop te huren. Iedereen heeft zijn voorkeuren voor het kiezen van een opblaaspop, en er zijn ontzettend veel poppen waaruit je kunt kiezen. Welke jij kiest voor je geliefde, vader, moeder, familielid of vriend is geheel aan jou!