IMPULSSELECT
Image default
Telefonie

Het verschil bij mobiel abonnement en sim only

Overweeg je om een nieuw abonnement af te sluiten?

Steeds vaker maken mensen gebruik van een sim only abonnement. Waarom deze optie interessant is, dit leggen we graag aan je uit. Het is prettig om het verschil te kennen, hiermee kun je ook nog flink voordeel doen. Laat het voordeel niet liggen, dit loopt tot wel honderden euro’s per jaar. Kiezen voor het beste telefoonabonnement, dit is een onbetwiste aanrader! Welke optie is het meest geschikt voor jou?

 

Wat is het belangrijkste verschil tussen een telefoon abonnement en sim only?

 

Vroeger bestond sim only nog niet, een abonnement met mobiel was vroeger de enige mogelijkheid. Toen de mobiele telefoon nog in zijn kinderschoenen stond, een nieuwe telefoon uitzoeken was een spannende bezigheid. Vroeger was het normaal dat je een mooie telefoon bij het abonnement kreeg. Dit in combinatie met een bundel belminuten, dit was de enige optie. Mobiele telefoon providers vergelijken biedt nu veel meer mogelijkheden als voorheen.

 

Simonly biedt veel voordelen

 

Tegenwoordig kan er ook worden gekozen voor sim only. Bij een sim only is ook sprake van een abonnement, maar zonder gratis telefoon. Wie kiest voor simonly vergelijken, mag dus geen nieuwe telefoon uitzoeken. De prijs voor het sim only abonnement is een stuk lager. Bij deze optie krijgt men alleen een sim kaart geleverd. Vervolgens kan er goedkoop worden gebeld, zonder vast te zitten aan een duur abonnement.

 

Bij een ouderwets abonnement met gratis telefoon is er vaak sprake van een bel en internetbundel. Wanneer je voor zo’n abonnement kiest, mag je dus maar beperkt internetten en bellen. Vaak is het geboden internetverbruik en belminuten niet voldoende. Bellen of internetten buiten de bundel brengt zeer hoge kosten met zich mee. Deze ouderwetse hoge telefoonrekeningen zijn overbodig geworden door sim only.

 

Goedkoper bellen en internetten is mogelijk voor iedereen

 

Wanneer je graag de nieuwste telefoon wilt, bijvoorbeeld van Apple of Samsung, een ouderwets telefoonabonnement is interessant. Wie echter nog een goed werkend telefoontoestel heeft, maakt veel voordeliger gebruik van een sim only abonnement. Simonly vergelijken werpt zeker zijn vruchten af. De kosten voor bellen, internetten of sms-en zijn een stuk lager. Mobiele telefoon providers vergelijken is een goede zaak.

 

Bij een sim only abonnement worden veel goedkopere tarieven berekend, dit bespaart dus een hoop geld. Tegenwoordig is er bij veel sim only abonnementen sprake van een vast bedrag per maand, dit is ook mogelijk voor onbeperkt bellen en internetten. Ontdek gerust eens zelf wat de beste optie voor je i