IMPULSSELECT
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Onlangs heb ik aan een prijsvraag meegedaan waarmee ik een iPhone 6 hoesje kon winnen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik enkele dagen later te horen dat ik de prijsvraag had gewonnen.

Prijsvraag voor iPhone 6 hoesje

Normaal gesproken neem ik nooit de moeite om mee te doen aan prijsvragen, simpelweg omdat ik nooit win. Bij deze prijsvraag was het blijkbaar anders, want ik heb gewoon een iPhone 6 hoesje gewonnen. Onlangs kwam ik een hele simpele prijsvraag over Apple tegen op Facebook, waarmee ik dus een hoesje kon winnen voor de nieuwste iPhone. Ik heb zelf onlangs een iPhone gekocht dus het een gratis hoesje was zeker welkom. Echter deed ik niet zozeer mee om te winnen, ervan uitgaande dat ik niet zou winnnen.

Unicum

Daags nadat ik een berichtje had gekregen dat ik de prijsvraag had gewonnen, kreeg ik mijn nieuwe iPhone 6 hoesje binnen. Het hoesje was niet heel erg bijzonder, maar aangezien ik het had gewonnen was ik er wel blij mee. Nu hoef ik mij in ieder geval geen zorgen meer te maken dat mijn iPhone kapot zou gaan, aangezien het iPhone 6 hoesje bescherming biedt. Volgens mij heb ik nog nooit eerder iets gewonnen wanneer ik had meegedaan aan een prijsvraag, dus in dat opzicht was dit een unicum.

Hoop

Normaal gesproken heb ik niet echt bepaald vertrouwen in prijsvragen op Facebook. Ik ga er vaak vanuit dat als ik mee doe, bijvoorbeeld een jaar lang aan een abonnement vast zit. Of er komen andere onaangename kosten bij kijken. Toch blijkt die achterdochtigheid niet altijd terecht, zo is maar weer gebleken.Volgende keer ga ik gewoon meer meedoen aan een prijsvraag, misschien overkomt het mij nog een keer dat ik win. Het winnen van deze prijsvraag heeft er in ieder geval weer voor gezorgd dat ik weer van plan ben om mee te doen aan andere prijsvragen.

 

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes