IMPULSSELECT
Image default
Gezondheid

Help ik heb donkere kringen onder mijn ogen!

Lees hier wat je tegen donkere kringen kunt doen

Donkere kringen ontstaan meestal door slaaptekort en stress. Probeer meer uit te rusten en ga vroeger naar bed wanneer je wilt dat de kringen minder worden. Werkt dit bij jouw niet of nauwelijks? Dan ligt de oorzaak bij jouw waarschijnlijk ergens anders. Het kan namelijk ook zo zijn dat je het geërfd hebt. En dan heb je niet zozeer de donkere kringen geërfd maar wel dat de huid onder je ogen dunner is, een dunne huid onder de ogen zorgt namelijk voor een donkere gloed. Dit kun je gemakkelijk verdoezelen met make-up, maar wanneer je er voorgoed van af wilt komen, dan is het wellicht iets voor jou om onderstaande methode uit te gaan proberen.

Zo kom je voorgoed van donkere kringen af

Ooit van Skin light gehoord? Dit is een crème dat bedacht is door Nederlandse ondernemers. Zij hebben namelijk een formule ontwikkeld die ervoor kan zorgen dat donkere vlekken op het lichaam aangepakt kunnen worden. De volgende huidproblemen kun je met Skinlight aanpakken: donkere kringen, donkere vlekjes op gezicht, nek, hals, rug, benen enzovoort, donkere oksels & knieholtes, ouderdomsvlekken, melasma en andere huidkwalen waarbij er sprake is van donkere pigmentophopingen.

 

Uit onderzoek blijkt dat Skinlight ook heel goed werkt voor donkere kringen onder en rondom de ogen. De crème bied op dit gebied ook veel sneller resultaat omdat de huid hier dunner is. Normaal gesproken merk je pas verschil na 4 weken, maar wanneer je het product gebruikt onder je ogen, zie je al verschil binnen 2 weken!

 

De crème is volledig veilig en voldoet aan de Nederlandse en Europese eisen. Zo is het product PH-neutraal, parfumvrij en geschikt voor ieder huidtype.

 

Meer weten?

Ga dan eens naar de webshop van Skinlight of google er eens op!

 

http://www.huidbleken.net/donkere-pigmentvlekken-het-gezicht