IMPULSSELECT
Image default
Woningen

Wij kunnen u de nieuwste projecten aanbieden en de grootste basis van onroerend.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed en investeringsprojecten. Wij werken samen met grote bouwbedrijven. U heeft de mogelijkheid om uw toekomstige woning aan zee te kiezen op basis van uw gebruikelijke levensstijl en hobby’s. We bieden u een brede selectie van onroerend goed, van goedkope appartementen tot luxe appartementen, van kleine huisjes tot exclusieve villa’s langs de hele kust, terwijl we voor u de beste prijzen en extra kortingen van bouwbedrijven onderhandelen.

Betrouwbaarheid, beschikbaarheid, individuele benadering van elke klant zijn onze kernwaarden. We zullen helpen bij de uitvoering van documenten voor eigendom, herregistratie van contracten met nutsbedrijven, we zullen een verzekeringsagent aanbevelen om uw eigendom te verzekeren, we zullen u helpen bij het kopen van meubels voor uw nieuwe huis, we zullen u helpen uw kinderen in kleuterscholen, scholen, universiteiten te regelen. Voor wie een appartement moet huren, selecteren wij een appartement voor korte of lange termijn.

Alle eigendommen zijn zorgvuldig geselecteerd in termen van veiligheid en verstandige investering! Wij bieden u appartementen, villa’s, percelen en landhuizen aan. Het team van professionals van het bureau zal u de nieuwste gegevens over onroerend goed in onze regio bieden, die aan al uw vereisten zullen voldoen. Wij kunnen u de nieuwste projecten in onze regio aanbieden die aan al uw wensen voldoen! De grootste basis van onroerend goed en meer dan 2000: appartementen in nieuwe complexen van verschillende typen, villa’s, semi-villa’s. .. ..

 

 

Huis te koop

https://be.propenda.com/