IMPULSSELECT
Image default
Sport

Oriënteren op sportbekers in de aanloop naar het nieuwe seizoen

De amateursporten hebben noodgedwongen een lange tijd stilgelegen. Eerst de wedstrijden en daarna gingen ook de trainingen op de schop. Gelukkig zijn we in een nieuw jaar aanbeland en dat wordt een jaar van hoop! Althans, dat hopen we. Eindelijk weer met zijn allen trainen, in het weekend de krachten meten in de competitie en daarna in de kantine de overwinning vieren, of de teleurstelling wegspoelen. Als organisator van een sportvereniging

Van klassieke wisselbeker tot moderne beeldjes van glas of steen

Het eerste waar je over na moet denken is de soort prijs die je wilt. Ga je een wisselbeker kopen of een kampioensschaal? Een medaille of een glazen beeldje? Daarna is het belangrijk om je budget vast te stellen. Een wisseltrofee is immers een stuk prijziger dan een sportbeker die je maar één keer uit hoeft te reiken. De materialen zijn beter en de trofee zit kwalitatief beter in elkaar. Maar als je een deelnameprijs zoekt of een prijs die deelnemers zelf betalen, bijvoorbeeld bij hardloopwedstrijden, wil je een lagere stuksprijs. Daartussen heb je nog tal van mogelijkheden in kwaliteit, prijs en de soort trofee. Doe alvast wat vooronderzoek op internet en ga daarna langs om de prijzen van dichtbij te bekijken.

Let op de voorwaarden bij de leverancier

Wanneer je sportbekers of andere prijzen gaat bestellen is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt, krijgt waar je voor betaalt en veel keuzemogelijkheden hebt. Een leverancier met eigen productiecapaciteiten biedt vaak veel meer verschillende prijzen, die je bovendien ook nog eens kunt personaliseren met eigen afbeeldingen en een opschrift. Ga je medailles bestellen, dan kun je ook een lint kiezen dat mooi bij de medaille past. De levering is een stuk sneller en omdat je geen tussenpersoon hebt is de prijs meestal wat lager.

Gerelateerde artikelen

Samen sporten met een personal trainer uit Amsterdam

Waarom Scitec Whey Protien Pro een goede Shake is

Hoe kies je de juiste keepershandschoenen uit?