IMPULSSELECT
Image default
Sport

Kan je sporten als je ziek bent?

Sporten is goed voor je gezondheid. Maar sporten als je ziek bent? Dat is nooit een goed idee. Je lichaam heeft rust nodig om van ziekte te herstellen. Als je sport terwijl je ziek bent, kan dat de herstelperiode verlengen of zelfs ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Heb je een lichte hoest en snotneus, maar voel je je niet erg ziek? Dan is het waarschijnlijk veilig om wat lichte oefeningen te doen, maar doe het rustig aan en ga niet te ver. Als u zich slechter voelt na het sporten of langer dan een paar dagen klachten houdt, kunt u waarschijnlijk het beste stoppen met sporten en rust nemen. Kans op blessures zijn dan ook vaak groter. Heeft u toch een blessure opgelopen of een andere lichamelijke klacht opgelopen? Kom dan naar RMC!

Tips om sneller van je ziekte af te komen

Voelt u zich momenteel niet helemaal topfit en wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af komen? Dan is het belangrijk om de onderstaande punten op te volgen.

– Neem voldoende rust

– Drink veel water

– Eet een gezond en evenwichtig dieet

– Gebruik zo nodig vrij verkrijgbare medicijnen om de symptomen te verlichten

Bij RMC bieden we de beste zorg en advies om u snel weer op de been te helpen! Bel ons vandaag nog voor meer informatie of boek online een afspraak. Laten we er samen aan werken om gezonder en sterker te worden!

Voor welke klachten naar RMC?

Rug Medisch Centrum is een chiropractie praktijk waar je terecht kunt voor vele klachten die te maken hebben met de wervelkolom en het zenuwstelsel. Het kan helpen bij rug- en nekproblemen, gewrichtspijn, hoofdpijn, sportblessures en vele andere problemen. Ons ervaren team van professionals is er om u te helpen de beste behandeling voor uw behoeften te vinden. Aarzel dus niet en neem contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken

We kijken ernaar uit om u binnenkort te zien!