IMPULSSELECT
Image default
Zakelijke dienstverlening

Besteedt je geld verstandig

Salaris administratie neemt veel tijd in beslag en is dus duur. Niet gek dat er zoveel mensen tegenop kijken om dit te doen, maar het is helaas een taken die gebeuren moet. Veel ondernemers zijn altijd druk met het verbeteren van hun bedrijf en de bedrijfsprocessen en dit soort taken horen daar helaas niet bij. Maar om ook deze processen een stuk plezieriger en makkelijker te maken kan je gebruik maken van een salarisservice. Het geeft je in inzicht in al je salaris gerelateerde activiteiten en het is daarnaast overzichtelijk, er is mutatieverwerking binnen 24 uur en je hebt geen omkijk naar de salarisservice

Er zijn verschillende bedrijven die deze last van je schouders kunnen halen. Een voorbeeld hiervan is CBBS. Zij zijn gespecialiseerd in services zoals loonberekeningen. Ze werken al voor talloze bedrijven die hun tijd dus aan ‘belangrijke’ onderdelen kunnen besteden zoals pr, marketing, sales en goedlopend CRM systemen. Alles verwerkingen staan binnen 24 uur online en dit geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om een oogje in het zeil te houden. Hiernaast kunnen werknemers online hun loonstrookje bekijken en kunnen ze dus inzicht verkrijgen in hun loon. Het is een goede oplossing om tijd, geld en frustratie te besparen. De tijd die je overhoud hoef je niet perse in je bedrijf te steken. Je kan er ook voor kiezen om een beetje me-time te reserveren.

Dit zijn goede opties als je geen aparte administratieve afdeling in je bedrijf wilt. Een administratie partij zorgt namelijk voor vaste kosten terwijl de kosten voor een externe partij (gedeeltelijk) flexibel zijn. Hiernaast is het een frisse blik in je bedrijf. Misschien geeft de externe partij je nog wel een advies over een bepaald bedrijfsproces waar je helemaal niet over na gedacht hebt. Zij hebben niet de bedrijfsblindheid die jij waarschijnlijk wel in je bedrijf hebt opgebouwd.

http://www.cbbs.nl/