IMPULSSELECT
Image default
Bedrijven

Wij zullen de december drukte verhelpen!

December is altijd een drukke maand. Vooral met alle feestdagen. De cadeautjes moeten worden gekocht en ingepakt worden. Er moet worden gekookt voor velen. Allemaal hartikke gezellig en het is het ook waard natuurlijk. Maar we kunnen niet ontkennen dat het wel een hoop werk is allemaal. Want kijkt er soms ook zo tegen op omdat u ook nog eens een grote kerstboom naar binnen moeten halen en die ook nog eens versieren? Wilt u het ook eens wat gemakkelijker hebben in de drukste maand van het jaar? Daar kunnen wij bij helpen namelijk! Een kerstboom bestellen is de oplossing om veel tijd te winnen, die u daarna alsnog met de familie kunt besteden.

U heeft eindeloos veel keuze bij ons. Van een luxe tot een basis kerstboom. Een kerstboom met versiering of besneeuwd. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn fantastische kerstbomen om te bewonderen. Ze zullen helemaal tot hun recht komen in uw woonkamer. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn niet van echt te onderscheiden door hun authentieke vorm en kleur. De bomen zijn vol en hebben een gelaagde structuur, net zoals een echte kerstboom. De kunstbomen bestaan uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. De takken van de bomen klappen vanzelf uit.

U kunt ook kijken bij ons assortiment van luxe all-in pakketten. Deze kerstbomen lijken nóg echter dan onze basiskerstbomen, door de toevoeging van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van elke tak. Bovendien hebben onze luxe kerstbomen meer decoraties. De kerstballen zijn ook nog eens groter en rijker gedecoreerd, waardoor de boom er nog mooier uitziet.

Dat scheelt een hoop werk! De ornamenten in de boom zijn prachtig versierd met verschillende decoraties. De kerstbomen zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar namelijk: 120, 150, 180, 210 en 240 cm hoog. Voor elke woonkamer is er dus een geschikte boom te vinden. Ook zal er voor elk interieur een boom zijn die er perfect bij past, de versieringen zijn namelijk ook in verschillende kleuren verkrijgbaar: mokka, groen, paars, rood, zilver en koper. Geniet tijdens de feestdagen van één van de kunstkerstbomen in uw woonkamer!

https://www.xmasdeco.nl/