IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Bellen met de klantenservice van Telfort

Heeft u vragen, klachten of heeft u hulp nodig van Telfort? Via de website van de Klantenservicetelefoon kunt u makkelijk contact opnemen met Telfort klantenservice. Telfort heeft verschillende telefoonnummers voor verschillende soorten diensten. Hierdoor kunnen we u zo goed mogelijk helpen en te woord staan. Zo is er een apart telefoonnummer voor: – Vragen en klachten – Blokkeren van uw telefoon bij diefstal of verlies (24 uur per dag bereikbaar) – Bellen vanuit het buitenland De klantenservice van Telfort is ruim bereikbaar. De medewerkers van de klantenservice zijn goed opgeleid en staan u graag te woord. Of u nu een vraag heeft over Telfort telefonie, internet of televisie, onze medewerkers helpen u graag! 

Telecomprovider Telfort

De telecomprovider Telfort bestaat sinds 1996 en is begonnen als aanbieder van vaste telefonie. Twee jaar later kwam er een dienst bij, namelijk mobiele telefonie. In 2007 breidde Telfort uit met het aanbieden van internet. Als laatste, in 2011, werd er ook nog interactieve televisie aan toegevoegd. Tegenwoordig bestaat het productaanbod van Telfort dus uit mobiel, internet, tv en bellen. Bijna alle diensten kunnen apart afgenomen worden maar u kunt diensten ook combineren waardoor u goedkoper uit bent. 

Contact met KPN via de Klantenservicetelefoon

Bent u op zoek naar een klantenservicenummer? Op de site van de Klantenservicetelefoon kunt u snel zien welk telefoonnummer u nodig heeft en welk keuzemenu u het beste kunt volgen. Heeft u bijvoorbeeld de KPN klantenservice nodig? Het nummer van de klantenservice van KPN heeft u snel gevonden via ons! We hebben bij de Klantenservicetelefoon de keuzemenu’s al helemaal uitgewerkt. Hierdoor wordt het voor u veel makkelijker en sneller om bij de juiste afdeling, persoon of keuze uit te komen. Ook alle andere gegevens van KPN en van andere bedrijven hebben we voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u in een oogopslag zien hoe u contact kunt krijgen via klantenservice, Facebook, Twitter, Chat en eventuele andere media. Alle gegevens bij elkaar en makkelijk gevonden. Makkelijk en snel dus!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/